reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Na starynkiewicza takie zmiany że po cc sn...hmm... ja się zastanawiam czy pojechać jeszcze do rodziców na wieś 120km, czy już lepiej siedzieć na tyłku w domu. Moja córka też się nudzi w domu... pięknie byłoby być teraz nad morzem na plaży się kąpać....

Ja siedzę na dworze w cieniu.
Jest gorąco ale chłopaki już prawie mieszkanie chcieli roznieść więc chcąc nie.chcąc musiałam z nimi wyjść.
Wiatr jest ale i tak duchota bije od ziemi.
Te wakacje mają gorszego sortu bo nigdzie nie wybraliśmy się nimi.
Raz że remont był, dwa że ja w ciąży i ja nie bardzo chciałam.
Moich rodziców nie ma w pl aż do września.
Do teściowej zaglądam raz w tygodniu bo ja się ani nie lubię narzucać a po drugie to u babci dostają małpiego rozumu.
Tam wszystko wolno a ja potem jestem ta niedobra bo nie pozwalam na wszystko co sobie wymyślą.
Tiaaaa o_O
Więc jesteśmy uziemieni z lekka na naszej wiosce.
A że jestem z nimi sama przez 90% czasu to już serio mam dość tych wakacji.
Mi osobiście aż tak dzieci w kość nie dały ale ja również odliczam do września aby ich do placówek odesłać i pić kawę w spokoju więc wiem co czujesz i łączę się w bólu, już niedługo już niedługo, póki co moje jutro wracają a przed całą trójka w tyg po 3 wycieczki że świetlicy więc ja sobie odpocznek bo będę wysyłać cała trójkę hihi

No nie wiem moje siostrze wody odeszły w piątek o 17 a urodziła w ndz o 12 także chyba nie reguła ale ona w Niemczech rodziła i wcale nie tak bosko czy coś haha
Nie wiem, w Polsce są takie procedury na pewno ;)

A Agaty serio długo nie było :/

Ale mi fajny kolor wyszedł :D zmieniłam farbę i balam się co wyjdzie ale jest idealnie :D
IMG_20180808_133807.jpg

Załączniki

• IMG_20180808_133807.jpg
    IMG_20180808_133807.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 254
reklama
U mnie się właśnie skończyło, ale wczoraj mąż przywiózł wielka cukinię.. od kolegi z pracy z ogródka.. dumny z siebie jakby mięso na obiad upolował.. A ja już chwilowo dość mam pleckow z cukinią i leczo.. Ale nic.. niech dokupić papryki i będziemy robić:)
Aaaaa! I teraz chce mi się leczo!!!

Do góry