reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O mam arbuza ale i coli mi się zachciało myślę miałem gdzieś w spiżarni na czarną godz czyt zyganie i sranie u dzieci hihi znalazłam już jest w zamrażarce normalnie dziś się jej napije jak nigdy

Aha miałam pytać gdzie seremida ale już jest
Ja kole ostatnio zazywalam na moje akcje z brzuchem. Bylam usprawiedliwiona - przeciez to lekarstwo ;). Normalnie raz na pol roku pije ;)

reklama
O mam arbuza ale i coli mi się zachciało myślę miałem gdzieś w spiżarni na czarną godz czyt zyganie i sranie u dzieci hihi znalazłam już jest w zamrażarce normalnie dziś się jej napije jak nigdy

Aha miałam pytać gdzie seremida ale już jest
Jestem, jestem :) ty to masz dobrze. Ja mam małe melony w lodówce, ale nie chce mi się kroić. Narazie leżę sobie, bo coś takie niemrawe ruchy dzisiaj są i się martwię.

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Ja tez leżę pod wiatraczkiem w sypialni :-) sprzątałam dzisiaj na raty, przy tym ciągłym remoncie i walających się kartonach to posprzątam, a za chwilę brudno.
Jeszcze obiad mi na dzisiaj został , ale na szybko makaron ze szpinakiem, feta i kurczakiem .
Jak układacie ciuszki ? Będę miała komodę z samymi szufladami i nie wiem czy do środka jakieś koszyczki kupić czy tak na kupkach i układać jakby grzbietami do góry, żeby wiedzieć co jest co? :D głupie dylematy pierworodki :D
@Bajdelka35 narazie nie prasuje , bo nie mam żelazka ani deski :D mam tylko tą taką prasownicę na stojaku, ale chyba tak nie bardzo te małe ciuszki w powietrzu prasować

Jestem, jestem :) ty to masz dobrze. Ja mam małe melony w lodówce, ale nie chce mi się kroić. Narazie leżę sobie, bo coś takie niemrawe ruchy dzisiaj są i się martwię.

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Mój wczoraj jakoś tak niemrawo się ruszał, zawsze wieczorem jest szał, a wczoraj nic i tak się okropnie martwiłam . Ale troszkę poruszałam brzuchem to i on się coś tam pokręcił ale i tak mniej niż zwykle.

Ja tez leżę pod wiatraczkiem w sypialni :-) sprzątałam dzisiaj na raty, przy tym ciągłym remoncie i walających się kartonach to posprzątam, a za chwilę brudno.
Jeszcze obiad mi na dzisiaj został , ale na szybko makaron ze szpinakiem, feta i kurczakiem .
Jak układacie ciuszki ? Będę miała komodę z samymi szufladami i nie wiem czy do środka jakieś koszyczki kupić czy tak na kupkach i układać jakby grzbietami do góry, żeby wiedzieć co jest co? :D głupie dylematy pierworodki :D
@Bajdelka35 narazie nie prasuje , bo nie mam żelazka ani deski :D mam tylko tą taką prasownicę na stojaku, ale chyba tak nie bardzo te małe ciuszki w powietrzu prasować
Ja ja mam poukładane rozmiarami jedna półka rozm 56 i body krótki rękaw osobno, body dl rękaw, pajace, bluzeczki itp wszystko osobno

Ja układałam body na jednej kupce, pajace na osobnej , śpioszki na osobnej :) koszyki zajmują za dużo miejsca :)

reklama
@StarAnia super włosy. @GoJ przeszło Ci ?
Coś przeszło coś nie... tzn. skurcze są niregularne. Bolesne. Ale chyba rzadziej i jednak lżej niż rano. Niby spałam ale czułam je przez sen. No i jakieś uciski w pochwie sporadycznie. Wrzucam kukurydzę i pierogi ruskie od Oli bo Bartek mi o nich jojczy odkąd zobaczył... zrobię do nich duszoną na masełku cebulkę. Niby mam schab w kotletach i planowałam inny obiad ale nie mam buraków... a mam ochotę na schabowego z tłuczonymi ziemniakami i zasmażanymi słodkimi buraczkami to może jutro... zjadłabym też śledzia w śmietanie... mhmm chyba zwyczajnie już mi się chce jeść...

Do góry