reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O mam arbuza ale i coli mi się zachciało myślę miałem gdzieś w spiżarni na czarną godz czyt zyganie i sranie u dzieci hihi znalazłam już jest w zamrażarce normalnie dziś się jej napije jak nigdy

Aha miałam pytać gdzie seremida ale już jest
Ja kole ostatnio zazywalam na moje akcje z brzuchem. Bylam usprawiedliwiona - przeciez to lekarstwo ;). Normalnie raz na pol roku pije ;)

reklama
O mam arbuza ale i coli mi się zachciało myślę miałem gdzieś w spiżarni na czarną godz czyt zyganie i sranie u dzieci hihi znalazłam już jest w zamrażarce normalnie dziś się jej napije jak nigdy

Aha miałam pytać gdzie seremida ale już jest
Jestem, jestem :) ty to masz dobrze. Ja mam małe melony w lodówce, ale nie chce mi się kroić. Narazie leżę sobie, bo coś takie niemrawe ruchy dzisiaj są i się martwię.

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Ja tez leżę pod wiatraczkiem w sypialni :-) sprzątałam dzisiaj na raty, przy tym ciągłym remoncie i walających się kartonach to posprzątam, a za chwilę brudno.
Jeszcze obiad mi na dzisiaj został , ale na szybko makaron ze szpinakiem, feta i kurczakiem .
Jak układacie ciuszki ? Będę miała komodę z samymi szufladami i nie wiem czy do środka jakieś koszyczki kupić czy tak na kupkach i układać jakby grzbietami do góry, żeby wiedzieć co jest co? :D głupie dylematy pierworodki :D
@Bajdelka35 narazie nie prasuje , bo nie mam żelazka ani deski :D mam tylko tą taką prasownicę na stojaku, ale chyba tak nie bardzo te małe ciuszki w powietrzu prasować

Jestem, jestem :) ty to masz dobrze. Ja mam małe melony w lodówce, ale nie chce mi się kroić. Narazie leżę sobie, bo coś takie niemrawe ruchy dzisiaj są i się martwię.

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Mój wczoraj jakoś tak niemrawo się ruszał, zawsze wieczorem jest szał, a wczoraj nic i tak się okropnie martwiłam . Ale troszkę poruszałam brzuchem to i on się coś tam pokręcił ale i tak mniej niż zwykle.

Ja tez leżę pod wiatraczkiem w sypialni :-) sprzątałam dzisiaj na raty, przy tym ciągłym remoncie i walających się kartonach to posprzątam, a za chwilę brudno.
Jeszcze obiad mi na dzisiaj został , ale na szybko makaron ze szpinakiem, feta i kurczakiem .
Jak układacie ciuszki ? Będę miała komodę z samymi szufladami i nie wiem czy do środka jakieś koszyczki kupić czy tak na kupkach i układać jakby grzbietami do góry, żeby wiedzieć co jest co? :D głupie dylematy pierworodki :D
@Bajdelka35 narazie nie prasuje , bo nie mam żelazka ani deski :D mam tylko tą taką prasownicę na stojaku, ale chyba tak nie bardzo te małe ciuszki w powietrzu prasować
Ja ja mam poukładane rozmiarami jedna półka rozm 56 i body krótki rękaw osobno, body dl rękaw, pajace, bluzeczki itp wszystko osobno

Ja układałam body na jednej kupce, pajace na osobnej , śpioszki na osobnej :) koszyki zajmują za dużo miejsca :)

reklama
@StarAnia super włosy. @GoJ przeszło Ci ?
Coś przeszło coś nie... tzn. skurcze są niregularne. Bolesne. Ale chyba rzadziej i jednak lżej niż rano. Niby spałam ale czułam je przez sen. No i jakieś uciski w pochwie sporadycznie. Wrzucam kukurydzę i pierogi ruskie od Oli bo Bartek mi o nich jojczy odkąd zobaczył... zrobię do nich duszoną na masełku cebulkę. Niby mam schab w kotletach i planowałam inny obiad ale nie mam buraków... a mam ochotę na schabowego z tłuczonymi ziemniakami i zasmażanymi słodkimi buraczkami to może jutro... zjadłabym też śledzia w śmietanie... mhmm chyba zwyczajnie już mi się chce jeść...

Do góry