reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

W W-wie ok.30 st, ale wieje i co chwile wywraca mi suszarke z praniem w ogeodku. A ja sie dzisiaj zawzielam wszystko poprac dla Malolata :). Komoda zlozona i wywietrzona to jest gdzie wkladac (jesli sie zmiesci, bo prawie pelna ;).
To już będziesz miała z głowy :) ja się cieszę że już mam poprane i ułożone bo teraz nie mam siły na nic przez te upały .

reklama
To już będziesz miała z głowy :) ja się cieszę że już mam poprane i ułożone bo teraz nie mam siły na nic przez te upały .
Ja nie chcialam duzo wczesniej prac, a i komody nie mialam. Dopiero tydzien temu popralam male rozmiary, ale stwierdzilam, ze upiore wszystko co mam, nawet jak bede musiala odswiezyc za pol roku (mam troche ciuszkow nawet na roczek ;)). Jest sloneczko wszystko poschnie, slonce dziala tez dezynfekujaco. Gorzej bedzie z prasowaniem w te upaly, ale zobacze. Moze wieczorami lub rankami to zrobie.
A wszystko bede miala uporzadkowane i posegregowane. Chce tez zobaczyc czy czegos jeszcze mi nie trzeba. Bo np. mam za duzo bodziakow ;).
Korzystam tez z lepszego samopoczucia dzisiaj :).
Chcialabym pojechac do sklepu pojezdzic wozkami, ale cos mi stuka w aucie i boje sie ruszac z domu :(, a wieczorem lekarz.

@StarAnia - w niedzielę miałam bolesne i regularne co 10 minut, męczyły mnie tak dość długo. A tak to brzuch mi się stawia bezboleśnie od dłuższego czasu.

@ Paulamamula - a co to za spotkanie było?

@GoJ - trzeba było rodzić w MOPSie, może byś miała super dodatkowe świadczenia na dzieciątko :D
To było spotkanie Kobiet Niezależnych . Takie pogaduchy babek w każdym wieku i po różnych przeżyciach. Motywujemy się i rozmawiamy na wszelkie nurtujące nas tematy

Była u mnie położna.
Miała u kogoś innego wizytę ale nie było jej w domu więc do mnie przyjechała.
Myślałam że z planem porodu. Bo ostatnio jak wspomniałam to oczy zrobiła i powiedziała że następnym razem przywiezie.
Ale standardowo, ciśnienie i serduszko.
Mam dziś 110/70 po wejściu na pierwsze piętro ;)
I dowiedziałam się że jak.ona była w szkole to miała jakiegoś tam nauczyciela od angielskiego co niczego jej nie nauczył.
Pasjami mogła bym jej słuchać :D
Ahahahaha, żart oczywiście

Była u mnie położna.
Miała u kogoś innego wizytę ale nie było jej w domu więc do mnie przyjechała.
Myślałam że z planem porodu. Bo ostatnio jak wspomniałam to oczy zrobiła i powiedziała że następnym razem przywiezie.
Ale standardowo, ciśnienie i serduszko.
Mam dziś 110/70 po wejściu na pierwsze piętro ;)
I dowiedziałam się że jak.ona była w szkole to miała jakiegoś tam nauczyciela od angielskiego co niczego jej nie nauczył.
Pasjami mogła bym jej słuchać :D
Ahahahaha, żart oczywiście
A dlaczego sie z nia spotykasz skoro nie ma nic do powiedzenia? Nie szkoda Ci czasu?
Ja sie umowilam na jutro -zobaczymy czy to bedzie produktywne spotkanie. Jesli nie to jej powiem, ze na razie wszystko wiem i nie potrzebuje wiecej.

reklama
Do góry