reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

W W-wie ok.30 st, ale wieje i co chwile wywraca mi suszarke z praniem w ogeodku. A ja sie dzisiaj zawzielam wszystko poprac dla Malolata :). Komoda zlozona i wywietrzona to jest gdzie wkladac (jesli sie zmiesci, bo prawie pelna ;).
To już będziesz miała z głowy :) ja się cieszę że już mam poprane i ułożone bo teraz nie mam siły na nic przez te upały .

reklama
To już będziesz miała z głowy :) ja się cieszę że już mam poprane i ułożone bo teraz nie mam siły na nic przez te upały .
Ja nie chcialam duzo wczesniej prac, a i komody nie mialam. Dopiero tydzien temu popralam male rozmiary, ale stwierdzilam, ze upiore wszystko co mam, nawet jak bede musiala odswiezyc za pol roku (mam troche ciuszkow nawet na roczek ;)). Jest sloneczko wszystko poschnie, slonce dziala tez dezynfekujaco. Gorzej bedzie z prasowaniem w te upaly, ale zobacze. Moze wieczorami lub rankami to zrobie.
A wszystko bede miala uporzadkowane i posegregowane. Chce tez zobaczyc czy czegos jeszcze mi nie trzeba. Bo np. mam za duzo bodziakow ;).
Korzystam tez z lepszego samopoczucia dzisiaj :).
Chcialabym pojechac do sklepu pojezdzic wozkami, ale cos mi stuka w aucie i boje sie ruszac z domu :(, a wieczorem lekarz.

@StarAnia - w niedzielę miałam bolesne i regularne co 10 minut, męczyły mnie tak dość długo. A tak to brzuch mi się stawia bezboleśnie od dłuższego czasu.

@ Paulamamula - a co to za spotkanie było?

@GoJ - trzeba było rodzić w MOPSie, może byś miała super dodatkowe świadczenia na dzieciątko :D
To było spotkanie Kobiet Niezależnych . Takie pogaduchy babek w każdym wieku i po różnych przeżyciach. Motywujemy się i rozmawiamy na wszelkie nurtujące nas tematy

Była u mnie położna.
Miała u kogoś innego wizytę ale nie było jej w domu więc do mnie przyjechała.
Myślałam że z planem porodu. Bo ostatnio jak wspomniałam to oczy zrobiła i powiedziała że następnym razem przywiezie.
Ale standardowo, ciśnienie i serduszko.
Mam dziś 110/70 po wejściu na pierwsze piętro ;)
I dowiedziałam się że jak.ona była w szkole to miała jakiegoś tam nauczyciela od angielskiego co niczego jej nie nauczył.
Pasjami mogła bym jej słuchać :D
Ahahahaha, żart oczywiście

Była u mnie położna.
Miała u kogoś innego wizytę ale nie było jej w domu więc do mnie przyjechała.
Myślałam że z planem porodu. Bo ostatnio jak wspomniałam to oczy zrobiła i powiedziała że następnym razem przywiezie.
Ale standardowo, ciśnienie i serduszko.
Mam dziś 110/70 po wejściu na pierwsze piętro ;)
I dowiedziałam się że jak.ona była w szkole to miała jakiegoś tam nauczyciela od angielskiego co niczego jej nie nauczył.
Pasjami mogła bym jej słuchać :D
Ahahahaha, żart oczywiście
A dlaczego sie z nia spotykasz skoro nie ma nic do powiedzenia? Nie szkoda Ci czasu?
Ja sie umowilam na jutro -zobaczymy czy to bedzie produktywne spotkanie. Jesli nie to jej powiem, ze na razie wszystko wiem i nie potrzebuje wiecej.

reklama
Do góry