kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Nie samym internetem żyje człowiek [emoji16]
Dokładnie a Ty wiesz już coś ? Wypis czy zostajesz i jak tam wyniki z moczu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie samym internetem żyje człowiek [emoji16]
@seremida@helenka_22 wywołana do tablicy masz jeszcze siłę uszyć malutki, slodziutki organizer na chusteczki i pieluchy? :d
Mój mąż wcale nie uznał że jesteś otyła (ja też nie) nie daj sobie wmówić głupoty!takim ręcznikiem papierowym bardziej higienicznie.
dziewczyny które rodziły już, mialyscie tak że po porodzie nie mogłyście zrobić siku? Ja tak mialam to powiedzieli ze jak nie zrobię to mi cewnik założą! na te rozwalone krocze jeszcze cewnik chcieli. Poprostu pęcherz był bardzo roziągnięty, już mi dzieciak nie uciskał na niego i nie mogłam zrobić tego siku. W końcu poszło po paru godzinach. ale byłam w strachu że mi to założą jeszcze, ja to się bardzo boje tych medycznych ingerencji ,np. przebicie wielką igłą pęcherza płodowego, albo jak widzę te przyżądy chirurgiczne to mi słabo, czuję się jak u rzeźnika nie wiem nie umiem opanować lęku swojego.... nie nawidzę szpitali ani personelu który tam pracuje, ja jestem osobą otyłą i za każdym razem spotykam się z krytyką... ehhh co za życie , szkoda że mężczyźni nie rodzą
Ja planuję wyjść na własne życzenie maks 12h jeśli nie będzie wskazań medycznych bym została więcej ja lub dziecko. W większości Europy nie trzymają dłużej niż te 12h...U mnie po porodzie jak jest wszystko ok to wychodzisz 5h po porodzie więc w ogóle nie mamy tutaj takich list jak w PL
Gdzieś to dobro musi się zmieścić... ale serio Ola wcale gruba nie jest.Jesteś bardzo dobrym człowiekiem a w jakim rozmiarze to nieważne
O, druga BlankaWitajcie. Jeśli mogę jeszcze dołączyć to bedzie mi bardzo miło. Pisałam tu trochę na poczatku, potem trochę na prywatnym forum, ale ja z tych bardziej czytających niż piszących.
Tak po krótce: termin mam na 21 września, czekam na Blankę, mam dwie córki Zosię (już prawie 10 lat) i Hanię (prawie 6). Od 10 tygodni walczę z upierdliwą cukrzycą ciążową, tydzień temu pani diabetolog włączyła mi insulunę. A miało być tak pięknie... dobrze, że już tylko 6 tygodni
A ja już na nogach bo od godziny szukaliśmy kluczy K do samochodu. Bo wziął wczoraj duże auto na przeprowadzkę z budowy. I tak szukam i szukam i wiedziałam, że coś nie tak bo ten zawsze kładzie wszystko na półce. Zszedł do auta i mówi, że stoi zamknięte. To poszłam z mim i kluczyk leżał na pace...ehh