Wielu ludzi boi się spraw medycznych typu cewnik, narzędzia itp. Nie jesteś w tym sama. Życzę ci, abyś spotkała się tylko z życzliwym personelem, który zrozumie twoje potrzeby i nie będzie cię oceniał.takim ręcznikiem papierowym bardziej higienicznie.
dziewczyny które rodziły już, mialyscie tak że po porodzie nie mogłyście zrobić siku? Ja tak mialam to powiedzieli ze jak nie zrobię to mi cewnik założą! na te rozwalone krocze jeszcze cewnik chcieli. Poprostu pęcherz był bardzo roziągnięty, już mi dzieciak nie uciskał na niego i nie mogłam zrobić tego siku. W końcu poszło po paru godzinach. ale byłam w strachu że mi to założą jeszcze, ja to się bardzo boje tych medycznych ingerencji ,np. przebicie wielką igłą pęcherza płodowego, albo jak widzę te przyżądy chirurgiczne to mi słabo, czuję się jak u rzeźnika nie wiem nie umiem opanować lęku swojego.... nie nawidzę szpitali ani personelu który tam pracuje, ja jestem osobą otyłą i za każdym razem spotykam się z krytyką... ehhh co za życie , szkoda że mężczyźni nie rodzą
Dokładnie tak "standardowym". Wiem, że lekarze jeszcze gorsze mają teksty i to jest przykre, bo sami mają żony i dzieci i jakby ktoś ich rodzinę tak potraktował to by nie zostawili tak tego, a sami zadają przykrość.Gruba nie gruba to zawsze można oberwać ''standardowym''
Czego się drzeeee? Nogi rozłożyć umiałaaaaa to teraz trzeba pocierpieć.
Mnie osobiście to nie spotkało ale to taki ''smaczek'' jak coś w stylu
-mamo kiedy obiad?
-jak się ziemniaki ugotują
Ale jestem zdania, że karma wróci do każdego.