reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Spokojnie. Przecież rośnie nawet nie oglądane:) Kiedy wizyta ? Jak do tej pory było w normie a pewnie było bo inaczej miałabyś często usg to i teraz będzie ...musi być dobrze nie martw się
No właśnie po ostatnich rozmowach porodowych to ja się boję że za bardzo rośnie.
:oops:
Ajjjj taki mam dziś jakiś ciężki dzień.

reklama
M
@Bajdelka35 zainspirowałaś mnie tym organizerem i poszperam w necie. Niestety nie mam w rodzinie nikogo takiego zdolnego, żeby mi uszył :(
Moja mam szyję takie rzeczy na sprzedaż jak masz fb to wpisz sobie uszytki Bogumiłki jeśli nie uda Ci się znaleźć napisz na priv wyślę link, ona sama to wymyśliła dla mojej siostry ja zobaczyłam i też chve i dziś uszyla kilka na sprzedaż, ostatnio nawet kupiła sobie maszyne hafciarke i może Ci imię dziecka wychaftowac

Jejku ile wy już na produkowałyście [emoji16] staje na wagę a tam dwa kg więcej niż wczoraj mega dziwne...
Co do seksu to mam raz na jakiś czas mąż się boi a od kiedy czuję ruchy małej to już całkiem się boi bo nie śpi i wgl...

@kasiaczek89pl - wprawdzie mnie nie wywolywalas do pisania (zreszta jakos nikt nie zuwazyl mojego znikniecia :(), ale napisze kilka slow.
Ja po dwoch dniach i nocach swietnego samopoczucia mam zjazd tak od dwoch dni. Mam jakies zatrucie albo taki rodzaj skorczy: parcie na mocz i stolec, a niewiele jestem w stanie z siebie wycisnac. Mam nadzieje, ze to nie jest to slynne oczyszczanie "przed". Do tego skorcze w nocy i generalnie postanowilam odposcic sobie aktywnosci. Wczesniej na zakupy pare razy poszlam, posprzatalam, ugotowalam, itp itd. Jednak mi nawet taka umiarkowana praca najwyrazniej szkodzi. Dzisiaj zrobilam badania lab., bylam u poloznej i lekarza ogolnego po skierowanie do kardiologa. Do tego wstawilam i powiesilam pranie, ugotowalam leczo i ryz z jablkami dla mnie (na moj brzuch, bo mam nadzieje, ze to jednak problem jelitowe). Maluch rusza sie intensywnie od wczoraj. Polozna nastraszyla mnie, ze moze maly sie owinal pepowina i sie szarpie :(. Aha i boli mnie cala miednica - zaczelam chodzic powoli i z trudnoscia. Jutro mam lekarza to sie duzo wyjasni. 3 tyg.temu lekarka byla optymistyczna co do donoszenia, dzisiaj polozna nie bardzo... zobaczymy, kto ma racje, a raczej jaki jest stan na teraz.
Polozna ma przyjsc do mnie na wizyte domowa w czwartek, juz po wizycie u lekarza. I co ciekawe zalecila mi zmiane otoczenia (jesli lekarz pozwoli) i odpoczynek. Jakis niedaleki wyjazd, powiedziala, ze siedzenie w czterech scianach nie dziala dobrze na psychike i samopoczucie. Ciekawe czy uda mi sie namowic na to mojego faceta.
Zreszta zobaczymy co powie moja gin.bo raczej nie wybiore sie na ip.
Jak położna może powiedzieć takie rzeczy nie będąc lekarzem? No ludzie świeci nawet mój lekarz mówil że nie starsza kobiet do dwóch owiniec co za baba

reklama
Troszkę ponad tydzień. A na ostatnim ile miał/a bo ja takie zaćmienie dziś ze nie kojarzę co masz mieć :( strasznie przytępiona jestem
Ostatniego nie było bo urlop miał.
Tylko wyniki mi położna spisała, ciśnienie zmierzyła, posłuchała serduszka i zważyła mnie. I przełożyła o kolejne dwa tygodnie do przodu.
W 29tc było 1200g

Do góry