kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mi wybaczcie, ja się pakuje
Wiem wiem. Pakuj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wybaczcie, ja się pakuje
@KINDERBUENOO88 - dlaczego się pakujesz?
Moja Ula wie że położna która przychodzi do nas w poniedziałki to kompletna kretynka i zawsze jej ucieka.W ogole dzisiaj jak mi szukala tetna polozna to nie mogla znalezc nisko i jakos 4-5 cm powyzej pepka znalazla i az sie pytala jak dziecko jest ulozone. No od dluzszego czasu glowa w dol, wiec stwierdzila, ze dobrze ze jest wysoko hmm. A moze sie przekrecil?
Ja od niedawna tez czuje czkawke kilka razy dziennie
W ogole dzisiaj jak mi szukala tetna polozna to nie mogla znalezc nisko i jakos 4-5 cm powyzej pepka znalazla i az sie pytala jak dziecko jest ulozone. No od dluzszego czasu glowa w dol, wiec stwierdzila, ze dobrze ze jest wysoko hmm. A moze sie przekrecil?
Ja od niedawna tez czuje czkawke kilka razy dziennie
Ja mam dziś ciężki dzień.
Chłopcy dają popalić.
Zdenerwowałam się, brzuch jak kamień i wróciliśmy do domu z dworu bo zamiast się bawić to się obrażali co chwilę i pretensje o wszystko do mnie
Siedzą w pokoju teraz a ja się położyłam w sypialni.
Roztopiłam sobie tabletkę z magnezem z tego wszystkiego.
Mam tubke magnezu w pluszu więc pije.Pijesz te musujące?
U mnie pół ciąży było serduszko słychać 5 cm nad pępkiem.Dobrze ze wysoko bo jak jest nisko to ze poród tuż tuż mówią
Mam tubke magnezu w pluszu więc pije.
A co?
Pewnie nie można bo jest rako albo jakieś inno coś twórcze ?
U mnie pół ciąży było serduszko słychać 5 cm nad pępkiem.
Teraz główką w dół Ale dalej trzyma się okolicy pępka. Mój poród to nigdy nie nastąpi