reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja mam dziś ciężki dzień.
Chłopcy dają popalić.
Zdenerwowałam się, brzuch jak kamień i wróciliśmy do domu z dworu bo zamiast się bawić to się obrażali co chwilę i pretensje o wszystko do mnie :wściekła/y:
Siedzą w pokoju teraz a ja się położyłam w sypialni.
Roztopiłam sobie tabletkę z magnezem z tego wszystkiego.

W ogole dzisiaj jak mi szukala tetna polozna to nie mogla znalezc nisko i jakos 4-5 cm powyzej pepka znalazla i az sie pytala jak dziecko jest ulozone. No od dluzszego czasu glowa w dol, wiec stwierdzila, ze dobrze ze jest wysoko hmm. A moze sie przekrecil?
Ja od niedawna tez czuje czkawke kilka razy dziennie :)
Moja Ula wie że położna która przychodzi do nas w poniedziałki to kompletna kretynka i zawsze jej ucieka.
Czasem to i 10 minut nie może jej znaleźć a jak znajdzie to zaraz jest w innym miejscu.

W ogole dzisiaj jak mi szukala tetna polozna to nie mogla znalezc nisko i jakos 4-5 cm powyzej pepka znalazla i az sie pytala jak dziecko jest ulozone. No od dluzszego czasu glowa w dol, wiec stwierdzila, ze dobrze ze jest wysoko hmm. A moze sie przekrecil?
Ja od niedawna tez czuje czkawke kilka razy dziennie :)

Zależy na kogo się trafi. Mi ktg podpinala 15 min bo nie mogła znaleźć. A dzień wcześniej od pierwszego przyłożenia. Dobrze ze wysoko bo jak jest nisko to ze poród tuż tuż mówią

Ja mam dziś ciężki dzień.
Chłopcy dają popalić.
Zdenerwowałam się, brzuch jak kamień i wróciliśmy do domu z dworu bo zamiast się bawić to się obrażali co chwilę i pretensje o wszystko do mnie :wściekła/y:
Siedzą w pokoju teraz a ja się położyłam w sypialni.
Roztopiłam sobie tabletkę z magnezem z tego wszystkiego.

Pijesz te musujące?

reklama
Do góry