oluchapoducha
Fanka BB :)
Kinderbueno odważnie! Ja bym nie wjechała tam na górę nawet
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie skoczyła bym w życiu w Krakowie jak byłam i poszliśmy na dzwon Zygmunta to schodziłam na czworaka mam taki lękA ja chce Wam wysłać filmik bo mi fb przypomniał, że to rok już.
Rok temu skoczyłam na bungee. A jest to rzecz o tyle niezwykła, że mam cholerny lek wysokości. Wymyśliłam sobie( bo wtedy miałam ciężki czas), że jak pokonam swoją słabość to wszystkiemu dań radę bo ograniczenia są tylko w naszych głowach. Stałam 6h w kolejce.
Wyjechałam na górę, mój Kamil ze mną i to jest najważniejsze. Bo filmik jest kręcony od tylu i ważne są dialogi; )
Byłam mega zestresowana, jak wyjechałam na górę i spojrzałam w dół to czułam, że tego nie zrobię. Widać jak dyskutuje, że nie skoczę, jak się boje. I na koniec to krótkie pytanie do K,, czy skocze?" I jego wiara we mnie zupełnie zmieniła moje nastawienie po sekundzie skoczyłam.
Kurczę zawsze mi się na tym płakać chce. Dlatego potrzebuje go w moim życiu, dlatego chce go przy porodzie bo wiem, że z nim dam radę.
Filmik krótki
Nie ma tragedii bardziej mnie bolały plecy w sobotę, cala, ze skurczami na plecach uch...wojtyśka gratuluję, jak się czujesz po cc? straszne jest to cc?
GoJ wywal tego starego z domu do mamuśki i niech robi tam awantury a nie Wam, za niedługo twój Miki przyjdzie na świat on będzie potrzebował spokoju tak jak i Ty i Twoje dzieci [emoji5]I k..a stary wrócił i wychowuje dzieci i kolejne awantury... jak mnie zaraz wywiozą to mnie w psychiatryku zamkną...
Trzymam kciuki, żeby chociaż te parę dni wytrzymaćJa chętnie oddam kolejke jeszcze jednej lub dwóm osobom
Dużo zdrówka.Ja leżę w szpitalu, dziś mnie tak bolał że pojechałam do szpitala i mnie zatrzymali dali już trzy kroplówki.. i trochę przestało ale podbrzusze dalej boli.. ktg zrobili Skórczy nie ma chyba ... Zobaczymy co jutro mi powiedzą .. albo jeszcze dziś na obchodzie..
Nie. Nie stary awantury tylko awantura wyszła bo zwracał im uwagę o to że angażują mnie w sprawy podwórkowe a potrzebuję spokoju. No to oni mu pyskówki to on się wkurzył... a ja już serio potrzebowałam CISZY i spokoju...GoJ wywal tego starego z domu do mamuśki i niech robi tam awantury a nie Wam, za niedługo twój Miki przyjdzie na świat on będzie potrzebował spokoju tak jak i Ty i Twoje dzieci [emoji5]
GOJ TAK teraz to już tylko cisza i spokój jest najważniejszy wiem po sobie[emoji16] [emoji5] a Ty kobita nerwowa i wybuchowa a melisa pomogła?Nie. Nie stary awantury tylko awantura wyszła bo zwracał im uwagę o to że angażują mnie w sprawy podwórkowe a potrzebuję spokoju. No to oni mu pyskówki to on się wkurzył... a ja już serio potrzebowałam CISZY i spokoju...