reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
1. Moi jak się nie wyszaleją to mam jazdy w domu. W wakacje wychodzą do 21. Jak jest szkoła to o 18 mają być w domu chyba że jest piątek lub sobota wtedy punkt 20. Oczywiście tu na tym osiedlu na którym mieszkam 36 lat i znam wszystkich. Nie wiem jak załatwimy sprawę...

Hmmm tylko ze ja nie kojarzę co dokładnie się stało. Szukam szukam i nie mogę doszukać wśród postów.

No teraz do 21 widno...
@kasiaczek89pl. bo to k...a patologia sama... myślałam że oni się jakoś ogarnęli... ale nie... no a przecież dzieci chcą się bawić... dzieci niczemu winne... a w ogóle huk z tym... zmęczona jestem. rozdrażniona...

No teraz do 21 widno...
@kasiaczek89pl. bo to k...a patologia sama... myślałam że oni się jakoś ogarnęli... ale nie... no a przecież dzieci chcą się bawić... dzieci niczemu winne... a w ogóle huk z tym... zmęczona jestem. rozdrażniona...

To pora się ogarnac i do spania odpocząć. Jutro o tym pomyślisz. Ja jeszcze raz wezme leki i tez spróbuje do spania aczkolwiek brzuch coś zaczyna twardniec i kij z odpoczynku będzie pewnie.

No teraz do 21 widno...
Wy tam dziewczyny odpoczywajcie bo nie ma co jeszcze trochę trzeba się poturlac [emoji4]

reklama
Hmmm tylko ze ja nie kojarzę co dokładnie się stało. Szukam szukam i nie mogę doszukać wśród postów.
Oj... w skrócie Bartosz jak zwykle miał problemy z dziećmi głównie z Ormiańcem który generalnie mnie wk..wia. Jest bezczelny. Dwulicowy. Gnojek i kłamca. No i za ktorymś razem... się wku..wiłam zeszłam i go op..liłam a ten do mnie jak do koleżanki i pyskuje... miny strzela...
Wtrącił się znajomy żebym się "dziecka" nie czepiała a że pił piwo i jeszcze byłam nakręcona to kazałam mu morde zamknąć i się nie wp..lać... i teraz to już na osiedlu pewnie mam opinię zbajowanej debilki...

A moi synowie wrócili do domu nakręceni i zaczęli się butami bić... normalnie MAM DOŚĆ!!

Do góry