reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
1. Moi jak się nie wyszaleją to mam jazdy w domu. W wakacje wychodzą do 21. Jak jest szkoła to o 18 mają być w domu chyba że jest piątek lub sobota wtedy punkt 20. Oczywiście tu na tym osiedlu na którym mieszkam 36 lat i znam wszystkich. Nie wiem jak załatwimy sprawę...

Hmmm tylko ze ja nie kojarzę co dokładnie się stało. Szukam szukam i nie mogę doszukać wśród postów.

No teraz do 21 widno...
@kasiaczek89pl. bo to k...a patologia sama... myślałam że oni się jakoś ogarnęli... ale nie... no a przecież dzieci chcą się bawić... dzieci niczemu winne... a w ogóle huk z tym... zmęczona jestem. rozdrażniona...

No teraz do 21 widno...
@kasiaczek89pl. bo to k...a patologia sama... myślałam że oni się jakoś ogarnęli... ale nie... no a przecież dzieci chcą się bawić... dzieci niczemu winne... a w ogóle huk z tym... zmęczona jestem. rozdrażniona...

To pora się ogarnac i do spania odpocząć. Jutro o tym pomyślisz. Ja jeszcze raz wezme leki i tez spróbuje do spania aczkolwiek brzuch coś zaczyna twardniec i kij z odpoczynku będzie pewnie.

No teraz do 21 widno...
Wy tam dziewczyny odpoczywajcie bo nie ma co jeszcze trochę trzeba się poturlac [emoji4]

reklama
Hmmm tylko ze ja nie kojarzę co dokładnie się stało. Szukam szukam i nie mogę doszukać wśród postów.
Oj... w skrócie Bartosz jak zwykle miał problemy z dziećmi głównie z Ormiańcem który generalnie mnie wk..wia. Jest bezczelny. Dwulicowy. Gnojek i kłamca. No i za ktorymś razem... się wku..wiłam zeszłam i go op..liłam a ten do mnie jak do koleżanki i pyskuje... miny strzela...
Wtrącił się znajomy żebym się "dziecka" nie czepiała a że pił piwo i jeszcze byłam nakręcona to kazałam mu morde zamknąć i się nie wp..lać... i teraz to już na osiedlu pewnie mam opinię zbajowanej debilki...

A moi synowie wrócili do domu nakręceni i zaczęli się butami bić... normalnie MAM DOŚĆ!!

Do góry