reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hejo dziewczyny ja was codziennie staram się nadrabiac ale tyle produkujecie [emoji4] ale to bardzo dobrze, ciężko ogarnąć dwa fora na raz [emoji4]

reklama
mama7 moja córka 2x wrzuciła do wc taką zapachową kostkę.... udało mi się rękę tam głębiej włożyć przez folię i wyciągnełam, a druga popłyneła na szczęscie dalej ;) dzieci to mają pomysły...

Też się o to hydraulik pytał. My akurat nie używamy czegoś takiego to prawdopodobieństwo zerowe. Zresztą w minutę przepchal , więc pewnie te chusteczki. Ale nasz syn pomysłowy i już kiedyś tam coś wrzucił i do pralki też jak wyjmowalismy szuflada na proszek.. resorak się zmieścił;)

Moj syn tez ze dwa razy wrzucil te odswiezacze do toalety niechcacy jak ponosil deske. Raz udalo sie wyciagnac, a raz poplynelo dalej na szczescie, bo tez juz po hydraulika mielismy dzwonic.
Ja nie wiem jak to jest z ta donoszona ciaza, czy kazdy szpital inaczej? Znajoma rodzila dwa lata temu w bielanskim i byla z dziewczyna, ktora urodzila w 37 + pare dni i ona miala wpisane, ze to wczesniak, bo tam ponoc musi byc skonczony 38 tydz. Nie wiem jak teraz jest i nie wiem od czego to zalezy, ze jedni kwalifikuja donoszona jako 37 skonczony, albo zaczety a niektorzy 38...
Kasiaczek u Ciebie juz byly sterydy i duzy chlopczyk i lekarz mowi, ze ok, to nawet jak urodzi sie na tym etapie, to na pewno bedzie wszystko dobrze :) trzymam kciuki

reklama
Do góry