JoAnnA250694
Fanka BB :)
Hejo dziewczyny ja was codziennie staram się nadrabiac ale tyle produkujecie [emoji4] ale to bardzo dobrze, ciężko ogarnąć dwa fora na raz [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@StarAnia rodzisz??? Bo się @kasiaczek89pl. ci w kolejkę wbija
mama7 moja córka 2x wrzuciła do wc taką zapachową kostkę.... udało mi się rękę tam głębiej włożyć przez folię i wyciągnełam, a druga popłyneła na szczęscie dalej dzieci to mają pomysły...
Jakie objawy jeszcze?
Kasiulek no to czekamy teraz na Ciebie i twoje maleństwo [emoji9] [emoji307]
Dobrze że mąż wraca..
może będziesz następna u Ciebie to już bezpiecznie..
trzymam kciuki aby udało się tyle ile lekarz mówi.. buziak.
To wg. ja rodze. Właśnie zjeba..łam pół osiedla. Ormiańca i takiego znajomego. A brzuch to wczoraj pisałam...Nawet te humorzaste. Niepokój chociażby. Ten wzrost ciśnienia. Te bóle w cip.. czy te żołądkowe tez. Wg niego się to kumuluje
To wg. ja rodze. Właśnie zjeba..łam pół osiedla. Ormiańca i takiego znajomego. A brzuch to wczoraj pisałam...