reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jestem. Auto zabrał mechanik mnie do domu odwiezie mąż siostry. Auto oczywiście usterka konkretna i droga. Aktualnie siedzę u siostry. U lekarza... hmmm uzebralam leżenie w domu zamiast skierowania do szpitala, lekarz mówi ze dobrze jakbym do piątkudonosiła chociaż a najlepiej do pon i we wtorek mogę rodzic spokojnie. Ale mówi ze ciemno widzi bo rozwarcia ponad cztery cm i wszystkie te moje objawy mówią ze URODZĘ WKRÓTCE ... także leżenie leki te pare dni jeszcze , mąż wraca do domu... dobre miałam przeczucia

Trzeciego miejsca się zachciało :):)

Ale tak serio, to trzymam kciuki by dziecko urodziło się we właściwym dla niego czasie:) a Ty odpoczywaj i na pewno nie myśl teraz o samochodzie bo to w tym momencie drugorzędne.

a mi skolei glukometr bardzo zaniżał cukier, pokazywał np. 50 na czczo, a z laboratorium 75/80. Na szczęscie nie mam cukrzycy i nie muszę mierzyć.
Moja teściowa była bardzo trudną kobietą też, nie żyje od paru lat, na raka zmarła.

Ja nie wiem jak tam w środku teraz ale z zewnątrz bez problemu dłoń mi się moja cała mieści jakkolwiek to brzmi choć u mnie ta szyjka nie krótsza niż 2cm...

Jestem. Auto zabrał mechanik mnie do domu odwiezie mąż siostry. Auto oczywiście usterka konkretna i droga. Aktualnie siedzę u siostry. U lekarza... hmmm uzebralam leżenie w domu zamiast skierowania do szpitala, lekarz mówi ze dobrze jakbym do piątkudonosiła chociaż a najlepiej do pon i we wtorek mogę rodzic spokojnie. Ale mówi ze ciemno widzi bo rozwarcia ponad cztery cm i wszystkie te moje objawy mówią ze URODZĘ WKRÓTCE ... także leżenie leki te pare dni jeszcze , mąż wraca do domu... dobre miałam przeczucia
Kasiulek no to czekamy teraz na Ciebie i twoje maleństwo [emoji9] [emoji307]

mama7 moja córka 2x wrzuciła do wc taką zapachową kostkę.... udało mi się rękę tam głębiej włożyć przez folię i wyciągnełam, a druga popłyneła na szczęscie dalej ;) dzieci to mają pomysły...
Moi jak wycierają zadki to zawsze za dużo dlatego kupuję mokry papier i wystarczają dwa listki.

Ah mój szanowny małżoNek tak samo myślę że bardziej stoi po stronie swojej mamusi niż mojej. Przykre to trochę :-( :(Prawie dwa lata wytrzymałam mieszkając u niej ale to była najgorsza rzecz jaka zrobiłam że w ogóle poszliśmy tam mieszkac. A u nas dopiero rok i 3 miesiące po ślubie...

reklama
Trzeciego miejsca się zachciało :):)

Ale tak serio, to trzymam kciuki by dziecko urodziło się we właściwym dla niego czasie:) a Ty odpoczywaj i na pewno nie myśl teraz o samochodzie bo to w tym momencie drugorzędne.

Młody ogólnie ok i ma już 2900 ale żeby nie mówili ze wcześniak to mówi ze z tydz. Wg niego zaczynam jutro 36 tydz. I pasuje tydz żeby był w 37 i według niego będzie w terminie.

Do góry