D
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Jestem. Auto zabrał mechanik mnie do domu odwiezie mąż siostry. Auto oczywiście usterka konkretna i droga. Aktualnie siedzę u siostry. U lekarza... hmmm uzebralam leżenie w domu zamiast skierowania do szpitala, lekarz mówi ze dobrze jakbym do piątkudonosiła chociaż a najlepiej do pon i we wtorek mogę rodzic spokojnie. Ale mówi ze ciemno widzi bo rozwarcia ponad cztery cm i wszystkie te moje objawy mówią ze URODZĘ WKRÓTCE ... także leżenie leki te pare dni jeszcze , mąż wraca do domu... dobre miałam przeczucia
Trzeciego miejsca się zachciało
Ale tak serio, to trzymam kciuki by dziecko urodziło się we właściwym dla niego czasie a Ty odpoczywaj i na pewno nie myśl teraz o samochodzie bo to w tym momencie drugorzędne.
oluchapoducha
a mi skolei glukometr bardzo zaniżał cukier, pokazywał np. 50 na czczo, a z laboratorium 75/80. Na szczęscie nie mam cukrzycy i nie muszę mierzyć.
Moja teściowa była bardzo trudną kobietą też, nie żyje od paru lat, na raka zmarła.
Moja teściowa była bardzo trudną kobietą też, nie żyje od paru lat, na raka zmarła.
oluchapoducha
mama7 moja córka 2x wrzuciła do wc taką zapachową kostkę.... udało mi się rękę tam głębiej włożyć przez folię i wyciągnełam, a druga popłyneła na szczęscie dalej dzieci to mają pomysły...
KatarzynaCarmen
Kasiulek no to czekamy teraz na Ciebie i twoje maleństwo [emoji9] [emoji307]Jestem. Auto zabrał mechanik mnie do domu odwiezie mąż siostry. Auto oczywiście usterka konkretna i droga. Aktualnie siedzę u siostry. U lekarza... hmmm uzebralam leżenie w domu zamiast skierowania do szpitala, lekarz mówi ze dobrze jakbym do piątkudonosiła chociaż a najlepiej do pon i we wtorek mogę rodzic spokojnie. Ale mówi ze ciemno widzi bo rozwarcia ponad cztery cm i wszystkie te moje objawy mówią ze URODZĘ WKRÓTCE ... także leżenie leki te pare dni jeszcze , mąż wraca do domu... dobre miałam przeczucia
Moi jak wycierają zadki to zawsze za dużo dlatego kupuję mokry papier i wystarczają dwa listki.mama7 moja córka 2x wrzuciła do wc taką zapachową kostkę.... udało mi się rękę tam głębiej włożyć przez folię i wyciągnełam, a druga popłyneła na szczęscie dalej dzieci to mają pomysły...
@StarAnia rodzisz??? Bo się @kasiaczek89pl. ci w kolejkę wbija
Monika13346
Ah mój szanowny małżoNek tak samo myślę że bardziej stoi po stronie swojej mamusi niż mojej. Przykre to trochę Prawie dwa lata wytrzymałam mieszkając u niej ale to była najgorsza rzecz jaka zrobiłam że w ogóle poszliśmy tam mieszkac. A u nas dopiero rok i 3 miesiące po ślubie...
reklama
kasiaczek89pl
Trzeciego miejsca się zachciało
Ale tak serio, to trzymam kciuki by dziecko urodziło się we właściwym dla niego czasie a Ty odpoczywaj i na pewno nie myśl teraz o samochodzie bo to w tym momencie drugorzędne.
Młody ogólnie ok i ma już 2900 ale żeby nie mówili ze wcześniak to mówi ze z tydz. Wg niego zaczynam jutro 36 tydz. I pasuje tydz żeby był w 37 i według niego będzie w terminie.