reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nic... poszłam dziecka bronić w sumie bezsensu dałam się ponieść emocjom itp. żałuję ale coż... Biedny Bartuś... ech... a tak naprawdę ja nie potrzebnie ingerowałam i zła jestem teraz już na siebie nie wiem co mi od...bało
No takie są mamy za dzieckiem w ogień....
Ja leżę w szpitalu, dziś mnie tak bolał że pojechałam do szpitala i mnie zatrzymali dali już trzy kroplówki.. i trochę przestało ale podbrzusze dalej boli.. ktg zrobili Skórczy nie ma chyba ... Zobaczymy co jutro mi powiedzą .. albo jeszcze dziś na obchodzie..
Jejku trzymaj się daj znać co tam u was [emoji846]
Moja teściowa też jest bardzo fajna.
Pomocna. Ale nie wtrynia się.
U mnie bardziej wtrąca się moja mamuśka ale staram się ją trzymać krótko

reklama
Gratulacje! Zdrowia dla Was!Większość pielegniarek/położnych jest starej daty lub została "wychowana" przez takie pielęgniarki/położne i nauczona takich złych nawyków. Przykre to jest. Większość jest wypalona, zrezygnowana i swoje frustracje przenosi na pacjentów :(Ja miałam kaszaka w pachwinie i właśnie maścią ichtiolową smarowałam plaster i chodziłam tak całymi dniami, bo ona ropę wyciąga. Jak wyschło to zmieniałam plaster. Po kilku dniach smarowania pod prysznicem mi to pękło, więc wycisnęłam, ile się dało i zdezynfekowałam, a później tormentiolem smarowałam, bo działa odkażająco i antybakteryjnie. Jak nic się do wizyty nie zmieni to chyba lepiej powiedzieć lekarzowi. Może ma lepsze sposoby.
Dzięki smaruje właśnie i przyklejam plaster do piątku ma peknac jak nie to sam zobaczy ma fotelu

Ja leżę w szpitalu, dziś mnie tak bolał że pojechałam do szpitala i mnie zatrzymali dali już trzy kroplówki.. i trochę przestało ale podbrzusze dalej boli.. ktg zrobili Skórczy nie ma chyba ... Zobaczymy co jutro mi powiedzą .. albo jeszcze dziś na obchodzie..
Praktycznie całą ciążę się z tym męczysz :(

Jestem. Auto zabrał mechanik mnie do domu odwiezie mąż siostry. Auto oczywiście usterka konkretna i droga. Aktualnie siedzę u siostry. U lekarza... hmmm uzebralam leżenie w domu zamiast skierowania do szpitala, lekarz mówi ze dobrze jakbym do piątkudonosiła chociaż a najlepiej do pon i we wtorek mogę rodzic spokojnie. Ale mówi ze ciemno widzi bo rozwarcia ponad cztery cm i wszystkie te moje objawy mówią ze URODZĘ WKRÓTCE ... także leżenie leki te pare dni jeszcze , mąż wraca do domu... dobre miałam przeczucia
A matko jedyna szok następna się szykuje ile masz dokładnie tyg? A termin na kiedy? Trzymamy kciuki

reklama
Do góry