reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Agata a Ty najlepiej nie świruj. Jest dobrze z dzieckiem i sobie nie wmawiaj nic. Chyba, że rzeczywiście przestanie się ruszać to wtedy nie myśl za dużo tylko odrazu jedz do lekarza.

Ile Ty masz właściwie lat?
Popieram :) nie ma co świrować trzeba się cieszyć że dzieciątko zdrowe i daje o sobie znaki :) A dzieci tak jak i my mają gorsze dni i mogą być wtedy bardziej leniwe :)

Już mi lepiej... Zrobiłam zamówienie w smyku jeszcze :) przełożyłam wizytę i mam za tydzień w poniedziałek.

We wrześniu mam 25 urodziny.
Też się boję że będą mnie pouczać ale wtedy już przestanę być miła i przejdę z teściową spowrotem na pani. I Pani nie będzie miała dostępu do mojego dziecka. A pan mąż niech mieszka z idealna Panią a nie z takim dnem jak ja. Nie będzie zmiłuj.

Wiecie co? Jakie jaja. Na czczo miałam 98 cukier, byłam w laboratorium i zrobiłam glukoze z krwi. I od razu wtedy też sobie zmierzylam glukometrem żeby porownac. Z krwi 72, a glukometr pokazywał 102. Dla mnie to jest żart jakiś. Ale przestanę się chyba tym przejmować. Bo faktycznie wszystko jest dobrze, nawet o dziwo mocz i morfologia dobrze.

Ola czwartek już niedaleko :) nie licz już dzisiejszego dnia i czwartku to zostaje dwa dni. Jak ja tak liczę to mi łatwiej :p
Ja też mam 25, pierwsze dziecko. Nie zawsze wszyscy radzą złośliwie, ale trzeba umieć odsiać te dobre rady i te złe i nauczyć się asertywnie mówić nie :)

Melduję się wieczornie.
Byliśmy z chłopcami na rowerach.
Trochę ruchu.
Miło, lekko zawiewał chłodek. Szkoda że jutro upały od nowa :oops:
Ja lubię najbardziej taką pogodę żeby sweter narzucić :)

reklama
Do góry