reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Agata a Ty najlepiej nie świruj. Jest dobrze z dzieckiem i sobie nie wmawiaj nic. Chyba, że rzeczywiście przestanie się ruszać to wtedy nie myśl za dużo tylko odrazu jedz do lekarza.

Ile Ty masz właściwie lat?
Popieram :) nie ma co świrować trzeba się cieszyć że dzieciątko zdrowe i daje o sobie znaki :) A dzieci tak jak i my mają gorsze dni i mogą być wtedy bardziej leniwe :)

Już mi lepiej... Zrobiłam zamówienie w smyku jeszcze :) przełożyłam wizytę i mam za tydzień w poniedziałek.

We wrześniu mam 25 urodziny.
Też się boję że będą mnie pouczać ale wtedy już przestanę być miła i przejdę z teściową spowrotem na pani. I Pani nie będzie miała dostępu do mojego dziecka. A pan mąż niech mieszka z idealna Panią a nie z takim dnem jak ja. Nie będzie zmiłuj.

Wiecie co? Jakie jaja. Na czczo miałam 98 cukier, byłam w laboratorium i zrobiłam glukoze z krwi. I od razu wtedy też sobie zmierzylam glukometrem żeby porownac. Z krwi 72, a glukometr pokazywał 102. Dla mnie to jest żart jakiś. Ale przestanę się chyba tym przejmować. Bo faktycznie wszystko jest dobrze, nawet o dziwo mocz i morfologia dobrze.

Ola czwartek już niedaleko :) nie licz już dzisiejszego dnia i czwartku to zostaje dwa dni. Jak ja tak liczę to mi łatwiej :p
Ja też mam 25, pierwsze dziecko. Nie zawsze wszyscy radzą złośliwie, ale trzeba umieć odsiać te dobre rady i te złe i nauczyć się asertywnie mówić nie :)

Melduję się wieczornie.
Byliśmy z chłopcami na rowerach.
Trochę ruchu.
Miło, lekko zawiewał chłodek. Szkoda że jutro upały od nowa :oops:
Ja lubię najbardziej taką pogodę żeby sweter narzucić :)

reklama
Do góry