oluchapoducha
Fanka BB :)
Goj, może ty magnez bierz żeby złagodzić te skurcze. Ja biorę od początku ciąży aspargin, magnez+potas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Melduję się po wizycie . Mały już nie taki mały , w 35+1 waży 2800 . Wymaz pobrany, wizyta za 2 tygodnie o wtedy będzie wynik do odbioru . Szyjka długa, wszystko pozamykane więc pewnie będę się tak toczyła do samego września .
Super waga znakomicie z taka waga to ja się urodziłam w 39 tygodniu więc tylko się cieszyć i czekać do września [emoji122]Melduję się po wizycie . Mały już nie taki mały , w 35+1 waży 2800 . Wymaz pobrany, wizyta za 2 tygodnie o wtedy będzie wynik do odbioru . Szyjka długa, wszystko pozamykane więc pewnie będę się tak toczyła do samego września .
Chyba prawidłowo, bo u mnie położenie pośladkowe i czuję właśnie czkawkę nisko, czyli na odwrót niż tyOkej dobrze wiedzieć ale zastanawia mnie czemu wysoko pod zebrem a nie nisko na dole gdzie ma główkę? [emoji12]
To identycznie jak moja kluseczka 35+2 i 2800Melduję się po wizycie . Mały już nie taki mały , w 35+1 waży 2800 . Wymaz pobrany, wizyta za 2 tygodnie o wtedy będzie wynik do odbioru . Szyjka długa, wszystko pozamykane więc pewnie będę się tak toczyła do samego września .
Bo dziecku skacze brzuszek jak ma czkawkęOkej dobrze wiedzieć ale zastanawia mnie czemu wysoko pod zebrem a nie nisko na dole gdzie ma główkę? [emoji12]
A ten ta końska maść na wacik i do ucha??Agata szkoda mi ciebie że twój facet tak cię traktuje... obawiam się jednej rzeczy, że twoja teściowa będzie się wtrącać w wychowanie dziecka, córki u ciebie jeśli dobrze pamiętam? I twój facet będzie słuchał swojej mamy a nie Ciebie. I będziecie w związku z tym ciągle się kłócić... a mnie dopadło po raz drugi zapalenie ucha w ciąży ostatni raz w przedszkolu na to chorowalam, biorę te krople co ostatnio ale chyba już straciły termin ważności bo pisze że do 4tyg. Po otwarciu i do tego apap :/ bardzo bym nie chciała antybiotyku doustnego bo po nim zawsze mam infekcje intymna kurde w czwartek laryngologa mam dopiero :/ kasiaczek jak po wizycie?
Biorę 2x dziennie tzn. nie na skurcze akurat ale biorę... teraz to mi już na kurcze ino narodziny dziecka pomogąGoj, może ty magnez bierz żeby złagodzić te skurcze. Ja biorę od początku ciąży aspargin, magnez+potas
Ja nie wiem czemu się to nie pokazuje. Może właśnie dlatego że wrzucam w przeglądarce?Mi od Pauli tez nigdy nie pokazuje i otwieram sobie jej posty w przeglądarce wtedy mam :€