reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Melduję się po wizycie . Mały już nie taki mały , w 35+1 waży 2800 . Wymaz pobrany, wizyta za 2 tygodnie o wtedy będzie wynik do odbioru . Szyjka długa, wszystko pozamykane więc pewnie będę się tak toczyła do samego września .

Dobre wyniki:) lepiej się toczyć, jak jest wszystko dobrze. Do września już niedaleko :)

Melduję się po wizycie . Mały już nie taki mały , w 35+1 waży 2800 . Wymaz pobrany, wizyta za 2 tygodnie o wtedy będzie wynik do odbioru . Szyjka długa, wszystko pozamykane więc pewnie będę się tak toczyła do samego września .
Super waga znakomicie z taka waga to ja się urodziłam w 39 tygodniu więc tylko się cieszyć i czekać do września [emoji122]

Okej dobrze wiedzieć ale zastanawia mnie czemu wysoko pod zebrem a nie nisko na dole gdzie ma główkę? [emoji12]
Chyba prawidłowo, bo u mnie położenie pośladkowe i czuję właśnie czkawkę nisko, czyli na odwrót niż ty :)
To identycznie jak moja kluseczka :) 35+2 i 2800 :)

Agata szkoda mi ciebie że twój facet tak cię traktuje... obawiam się jednej rzeczy, że twoja teściowa będzie się wtrącać w wychowanie dziecka, córki u ciebie jeśli dobrze pamiętam? I twój facet będzie słuchał swojej mamy a nie Ciebie. I będziecie w związku z tym ciągle się kłócić... a mnie dopadło po raz drugi zapalenie ucha w ciąży :( ostatni raz w przedszkolu na to chorowalam, biorę te krople co ostatnio ale chyba już straciły termin ważności bo pisze że do 4tyg. Po otwarciu i do tego apap :/ bardzo bym nie chciała antybiotyku doustnego bo po nim zawsze mam infekcje intymna :( kurde w czwartek laryngologa mam dopiero :/ kasiaczek jak po wizycie?
A ten ta końska maść na wacik i do ucha??

reklama
Do góry