kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja też bym się na.to.nie zdecydowała ale jak wiesz mieszkamy daleko moja mama już nie żyje i chciałam pomocy . No cóż trzeba być gościnnym i tyle [emoji41]
Jak trzeba to trzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też bym się na.to.nie zdecydowała ale jak wiesz mieszkamy daleko moja mama już nie żyje i chciałam pomocy . No cóż trzeba być gościnnym i tyle [emoji41]
Kasiaczek89pl takie rytmiczne pukania w brzuchu to czkawka tak ?
Kasiaczek89pl takie rytmiczne pukania w brzuchu to czkawka tak ?
Okej dobrze wiedzieć ale zastanawia mnie czemu wysoko pod zebrem a nie nisko na dole gdzie ma główkę? [emoji12]Czkawka, teraz może być po kilka razy dziennie.
Okej dobrze wiedzieć ale zastanawia mnie czemu wysoko pod zebrem a nie nisko na dole gdzie ma główkę? [emoji12]
Tak to byśmy były w siódmym niebie[emoji307]Ja właśnie też tak dziś miałam, myślalam że może tak kopie rytmicznie bo w sumie to było dość mocne, pod prawym zebrem.
Szkoda że te powłoki brzuszne nie są przezroczyste żeby można było zajrzeć do maluszków
Kochana nie myśl za dużo bo do głowy można dostać, ważne ze malutka się rusza to jest wszystko okej [emoji12]Mnie to się żyć odechciewa
Wszystko mnke martwi... A to rusza się za mało, teraz rusza się za dużo... I myślę że tam krzywda Jej się dzieje.
A na którą masz wizytę?