reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
reklama
Agata szkoda mi ciebie że twój facet tak cię traktuje... obawiam się jednej rzeczy, że twoja teściowa będzie się wtrącać w wychowanie dziecka, córki u ciebie jeśli dobrze pamiętam? I twój facet będzie słuchał swojej mamy a nie Ciebie. I będziecie w związku z tym ciągle się kłócić... a mnie dopadło po raz drugi zapalenie ucha w ciąży :( ostatni raz w przedszkolu na to chorowalam, biorę te krople co ostatnio ale chyba już straciły termin ważności bo pisze że do 4tyg. Po otwarciu i do tego apap :/ bardzo bym nie chciała antybiotyku doustnego bo po nim zawsze mam infekcje intymna :( kurde w czwartek laryngologa mam dopiero :/ kasiaczek jak po wizycie?

Do góry