Aleczka
Fanka BB :)
Podwójne gratulacjeOkaże się ale tak, były dwa pęcherzyki po 20mm, jeden w lewym, drugi w prawym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podwójne gratulacjeOkaże się ale tak, były dwa pęcherzyki po 20mm, jeden w lewym, drugi w prawym
Jeszcze nie wiemPodwójne gratulacje
Bardzo... Jak byłam w pierwszej ciąży to powiedziała,że będę wyrodna matką bo kobieta w ciąży powinna być mleka dużo a Ja go po prostu nie piję tylko tyle co do kawy, bo boli mnie brzuch. Potem było czemu tak a nie tak... W końcu wybuchlismy i spokój.@matylkafm @-Aia- @aleksandra2601
współczuję podejścia rodzinki, nie wyobrażam sobie, żeby teściowie albo rodzice wtrącali się w to czy i ile mam dzieci... żyję za swoje, nikt mi nie pomaga, a wręcz przeciwnie, ja swoim pomagam, mam nadzieję, że teraz mnie trochę odciążą, to wszystko, teść będzie szczęśliwy, teściowa powściągliwa bo ona nigdy nie gratuluje, ani nie cieszy się z naszych sukcesów, taki charakter jak córka dostała super awans, to pierwsze było narzekanie, że syna (wnuka) zacznie zaniedbywać, ale teściowe to temat rzeka, jak same zauważyłyście trochę się boję że nasze kontakty się pogorszą jak dzidzia się pojawi, u Was się wtrącają w wychowywanie dzieci
Może bliźniaki będą [emoji3]Hej dziewczyny odebrałam wyniki bety i jestem pewna obaw - czy ona nie jest za wysoka ?! Przeraża mnie ze chyba jest to nieprawidłowe pomóżcie
1 beta - 12.01.18 - 2856
2 beta - 16.01.18 - 9141
To jest straszne! Nawet nie spieszy mi się , żeby Ją powiadomić.No nie zazdroszczę, chyba trzeba szybko wyznaczać granice, bo teściowe to zaraz wchodzą na głowę, nie rozumiem czemu niektóre kobiety tak by chciały decydować o wszystkim co się dzieje w całej rodzinie, znajomej teściowa to nawet próbuje rządzić tym co się dzieje u jej 60 letnich sióstr i ich dorosłych dzieci, masakra