reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jak tam dziewczyny wasze libido?
Bo ja jak i w pierwszej ciąży, coz tu dużo mówić, nawet o seksie słyszeć ni chce haha ;)

piu3w1d3gdjez5tu.png

dqpranliom4l4e7b.png
Moje się zwiększyło ale widzę że mąż się trochę boi

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już się wypowiadałam w tej kewstii;) ale moge tylko dodać, że zdarzyło mi sie obudzić mojego męża koło 3 w wiadomym celu:laugh2: Wcale nie był wkurzony:D

Widzę że każda z nas ma perypetie większe lub mniejsze. Gdy u mnie kiepsko w pracy, dużo stresów i bezcennych nocy przez nie tak z rodzicami i teściowa mam raj. Mama dowiedziała się o moim stanie chwilę po tym jak oznajmilam to mężowi. Tata od razu powiedział że właśnie spełnia się jego marzenie a dzidziusia może niańczyć na emeryturze gdy wrócę do pracy [emoji4] teściowa też jest bardzo życzliwa i dzięki jej profesji mogę z nią porozmawiać w taki sposób że doda mi zawsze energii i doradzi. Także dziewczyny ZAWSZE COŚ. Po pracy zjadłam konia z kopytami [emoji23] 3 różne rzeczy na raz miałam taki apetyt a teraz dogorywam na kanapie pod kocykiem i walczę z bólem żołądka [emoji16]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, dwa dni mnie nie było i nie wiem czy nadrobie wszystko.
Wczoraj był pogrzeb dziadka, miałam być spokojna i... ni właśnie miałam. Jestem w szpitalu bo wczoraj popołudniu zaczęło się intensywnie czerwone plamienie :(
Strasznie się boję co będzie i martwię o córkę - pierwszy raz jest daleko ode mnie i się boi :(

w5wqzbmhtbjgomj7.png

reklama
Ja zaczęłam według kalendarza 4 tydzień i 4 dni i 826 betę. Zastanawiam mnie czy Was też tak dziwnie boli brzuch ? Kłuje ciągnie piecze ? I dziś jak balon mam jakby mnie wzdęło :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry