reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurcze ja Wam powiem, że DA SIE być miłą pielęgniarką/położną. W naszym szpitalu większość jest sympatyczna do bolu. Jak z moją doula gadałam, to mówiła, że sama jest w szoku, bo zawsze jak jedzie z rodząca to położna się z uśmiechem wita, mówi "dzień dobry, nazywam się xyz, będę dzisiaj z Wami rodzic" zawsze sympatycznie, bez burczenia. Czyli się da!

reklama
Muszę po zapasy skoczyć ehhh:errr:

Mi też dokucza ala czyrak od trzech tygodni myślalam że zejdzie sam albo pęknie ale niestety nie jest coraz gorzej w piątek muszę już lekarzowi powiedzieć bo wcześniej myślałam że wucisne lub sam zejdzie, nie wiem czy dobrze robię ale smaruje go od wczoraj maścia ihtiolowa
Można ją w ciąży? Mój mąż też tym smaruje i mu schodzi po 4-7dni. On smaruje 2x dziennie zazwyczaj.

Ja to przebijam te "czyraki" wyparzoną igłą i potem dezynfekuję spieytusem salicylowym.

O też se zmierze

No pierwszy pomiar to się prawie zsikalam tak się zerwałam drugi już normalniejszy. Jakiś błąd wyszedł. Ale głowa mnie zaczęła bolec gorąco duszno a ciśnienie takie to drugie to lekarz mówił żeby reagować tez nie takie nieduże podniesienia. Wiec chyba dobrze ze zaklepałam ta wizytę jednak na 16:40 dziś

Co do personelu szpitalnego to tak samo jak i w markecie... czy gdziekolwiek... Są ludzie życzliwi z założenia i są tacy skrajnie niemili i nadmili... Pewnie w życiu prywatnym też tacy są...

A zapasy tego mam zrobić hihi znowu zapomniałem foto

Załączniki

• DSC_2278.JPG
    DSC_2278.JPG
    704 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry