reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurcze ja Wam powiem, że DA SIE być miłą pielęgniarką/położną. W naszym szpitalu większość jest sympatyczna do bolu. Jak z moją doula gadałam, to mówiła, że sama jest w szoku, bo zawsze jak jedzie z rodząca to położna się z uśmiechem wita, mówi "dzień dobry, nazywam się xyz, będę dzisiaj z Wami rodzic" zawsze sympatycznie, bez burczenia. Czyli się da!

reklama
Muszę po zapasy skoczyć ehhh:errr:

Mi też dokucza ala czyrak od trzech tygodni myślalam że zejdzie sam albo pęknie ale niestety nie jest coraz gorzej w piątek muszę już lekarzowi powiedzieć bo wcześniej myślałam że wucisne lub sam zejdzie, nie wiem czy dobrze robię ale smaruje go od wczoraj maścia ihtiolowa
Można ją w ciąży? Mój mąż też tym smaruje i mu schodzi po 4-7dni. On smaruje 2x dziennie zazwyczaj.

Ja to przebijam te "czyraki" wyparzoną igłą i potem dezynfekuję spieytusem salicylowym.

O też se zmierze

No pierwszy pomiar to się prawie zsikalam tak się zerwałam drugi już normalniejszy. Jakiś błąd wyszedł. Ale głowa mnie zaczęła bolec gorąco duszno a ciśnienie takie to drugie to lekarz mówił żeby reagować tez nie takie nieduże podniesienia. Wiec chyba dobrze ze zaklepałam ta wizytę jednak na 16:40 dziś

Co do personelu szpitalnego to tak samo jak i w markecie... czy gdziekolwiek... Są ludzie życzliwi z założenia i są tacy skrajnie niemili i nadmili... Pewnie w życiu prywatnym też tacy są...

A zapasy tego mam zrobić hihi znowu zapomniałem foto

Załączniki

• DSC_2278.JPG
    DSC_2278.JPG
    704 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry