reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To podobnie jak tam gdzie ja mam rodzic ... a ogólnie jak się czujesz ? Tęskno za domem pewnie ..
Ja to się śmiałam z położnymi , że nie wiem skąd taki skok i one same twierdzą ,że to nie prawdopodobne. A że mam tłuszcz to wiem [emoji16] ale nie muszę się jej tłumaczyć.
Tęsknie za domem i serio wolę sobie sama załatwić te badania. niż siedzieć i się tu denerwować. Zastanawiam się czy jeszcze coś jutro nie pocisne lekarzowi ,jeśli mintej krwi nie zrobi . No zobaczymy.

reklama
Kasia na szczęście ja mam w dupie co mi tam będą pieprzyc! Byle było wszystko w porządku i żeby mój lekarz zajął się mną tak jak mam z nim to ustalone grunt że mam swojego doktorka wtedy może będzie mniej krytyki od personelu, ale ogólnie France złośliwe są bo mało kasy zarabiają,albo sa przepracowane u muszą się wyżyć osobiście nie mam zamiaru zadzierac ale też nie dam po sobie jeździć!!! Ja przytylam 5,5kg teraz i w sumie moja mama jak mnie widzi mówi no jakbyś w ciąży nie była czyli ten mój tłuszcz mi zasłania mojego Damiana Hehe

No właśnie nie zadzierać ale tez nie dać jeździć po sobie ... dobra taktyka.

My tak narzekamy na te położne i pielęgniarki a seremida też pielęgniarka i ciekawe co myśli w takich sytuacjach???? No wiadomo nie wszystkie kobiety takie są, ale z reguły France to położne się trafiają, znieczulice

Cześć :) chyba nie dam rady was doczytać a tutaj tyle się działo :)
@wojtyśka gratulacje :) oby jak najszybciej udało wam się wyjść do domu :)

Ja wczoraj cały dzień spędziłam nad jeziorem z rodzinką :) grilla zrobiliśmy na obiad i tak cały dzień tam przeleżeliśmy :) miejsce w cieniu udało się znaleźć więc było wspaniale, myślałam że się umęczę ale zimna woda i miejsce w cieniu sprawiły że wypoczęłam :)
A dzisiaj od rana ogarniam pokój, wyprałam łóżko , poukładam wszystko w szafkach .
I wizyta dzisiaj to dam znać co u nas słychać :)

My tak narzekamy na te położne i pielęgniarki a seremida też pielęgniarka i ciekawe co myśli w takich sytuacjach???? No wiadomo nie wszystkie kobiety takie są, ale z reguły France to położne się trafiają, znieczulice

Nie no większość jest naprawdę ok. Ale zdarzają się i takie które się minęły z powołaniem. A Seremida mówiła ze ona z tych co starają się być miłe i wszystko bezbolesnie w miarę robić.

Muszę po zapasy skoczyć ehhh:errr:

Mi też dokucza ala czyrak od trzech tygodni myślalam że zejdzie sam albo pęknie ale niestety nie jest coraz gorzej w piątek muszę już lekarzowi powiedzieć bo wcześniej myślałam że wucisne lub sam zejdzie, nie wiem czy dobrze robię ale smaruje go od wczoraj maścia ihtiolowa

reklama
@StarAnia na obchodzie trafiłam.lekarza , który miał.do mnie pretensje ,że w ogóle tu leżę , nie zajrzal w kartę i nie zapytal. Dopiero przebilam się i powiedziałam jakie jest rozpoznanie i że crp podwyższone. Zajrzal , spojrzał na krostę i powiedział ,że to czyrak. Żadnej konsultacji z dermatologiem mi nie przepisał . Wyszedł. Pytam wspaniałej położnej ,czy będę miała jeszcze badania ? A czego by pani jeszcze chciała ? Jutro pani wyjdzie po antybiotyku. Nawet nie mam crp przepisane ,żeby sprawdzić ,czy stan zapalny jeszcze jest.
Bo ty nie masz nic bardziej kreatywnego do roboty jak leżeć w szpitalu... Marzyłaś o tym najzwyczajniej w świecie...

Do góry