Staram się poprawiać ale tu zwyczajnie się nie jorgłam.Specjalnie dla Ciebie 2 scr .. pierwszy jak wyglądają np u mnie te "oceny" i grubo jak wcisnęłam tą teczkę ostatnią to tak się pokazuje..Zobacz załącznik 885428
Zobacz załącznik 885429
Wiem że niecelowo to wcisnęłaś.. mi się np często wciska nie lubię zamiast lubię.. I staram się poprawiać jak zauwazę.. bo może ktoś wrażliwszy.. ja rzadko zaglądam co mi ktoś ocenia.. zwyczajnie nie mam czasu
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Specjalnie dla Ciebie 2 scr .. pierwszy jak wyglądają np u mnie te "oceny" i grubo jak wcisnęłam tą teczkę ostatnią to tak się pokazuje..Zobacz załącznik 885428
Zobacz załącznik 885429
Wiem że niecelowo to wcisnęłaś.. mi się np często wciska nie lubię zamiast lubię.. I staram się poprawiać jak zauwazę.. bo może ktoś wrażliwszy.. ja rzadko zaglądam co mi ktoś ocenia.. zwyczajnie nie mam czasu
Zależy jaki kto ma tel chyba.
kasiaczek89pl
Jak już wszystko wyleciało wcześniej to co teraz ma lecieć??
E to czemu ja mam wrażenie ze ze mnie się wylewa. Po spuście takiego nie miałam jak wstałam jak teraz [emoji12]
Ja nie mam tego jako app tylko z tel przez chroma wchodzę i... taaaak..Zależy jaki kto ma tel chyba.
Bo może z Ciebie się wylewa a z Anki już wylało... Ja wiem że marzycie o tym bym wam tam pozaglądała ale nie ma...E to czemu ja mam wrażenie ze ze mnie się wylewa. Po spuście takiego nie miałam jak wstałam jak teraz [emoji12]
kasiaczek89pl
Haha... i może przestanę marudzić przydałoby się bo już sama ze sobą ledwo żyję...
Ja to nawet już mam humory. To smętna, to nieobecna, to wesoła, nawet chłopa mi się zachciewa [emoji23] fizycznie w miarę tylko ten dół brzucha i pleców. Aktualnie. A to się zmienia jak w kalejdoskopie. Chłop mówi ze widzi ze to będzie na dniach bo kojarzy z tamtych ciąż te wahania. Specjalista kurna od porodów się znalazl[emoji23]
kasiaczek89pl
Bo może z Ciebie się wylewa a z Anki już wylało... Ja wiem że marzycie o tym bym wam tam pozaglądała ale nie ma...
No weź żadnych szans ? A co do marzeń to Tobie się śniło [emoji23]
D
Deleted member 178444
Gość
Przepraszam bardzo, ale to nie my mamy lesbijskie sny o trójkącie z nami w roli głównej [emoji14]Bo może z Ciebie się wylewa a z Anki już wylało... Ja wiem że marzycie o tym bym wam tam pozaglądała ale nie ma...
Ale i ja zauważyłam po twoich wpisach tu że coś jest na rzeczy... a mam taki dar mhmm współodczuwania(?)Ja to nawet już mam humory. To smętna, to nieobecna, to wesoła, nawet chłopa mi się zachciewa [emoji23] fizycznie w miarę tylko ten dół brzucha i pleców. Aktualnie. A to się zmienia jak w kalejdoskopie. Chłop mówi ze widzi ze to będzie na dniach bo kojarzy z tamtych ciąż te wahania. Specjalista kurna od porodów się znalazl[emoji23]
reklama
helenka_22
Bo to na lapku mi się wyświetla ale mam to gdziesStaram się poprawiać ale tu zwyczajnie się nie jorgłam.