kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ale Ci zazdroszczę... Chciałabym być już w swoim nowym...
Gosia już niedługo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ci zazdroszczę... Chciałabym być już w swoim nowym...
Heh ja tez chce ogarnac odrost , pedicure i napewno brwi plus wąsik przed. Żeby zaraz po się nie załamać Bba wogole to mam zaproszenie na wesele 22.09 i niewiem jak to ugryźć ...
W piątek mi coś bobrowala.A smyrali Ci tam takim wacikiem na patyku ? I koło dupki? Bo to jest ten wymaz właśnie. To jak przepisał kontrolne to zanim pobiorą zanim wynik to jeszcze potrzymaja ...
Ja muszę ! Zrobić coś z włosami.Heh ja tez chce ogarnac odrost , pedicure i napewno brwi plus wąsik przed. Żeby zaraz po się nie załamać Bba wogole to mam zaproszenie na wesele 22.09 i niewiem jak to ugryźć ...
Ja mam wrażenie ze boli mnie spojenie łonowe. Co prawda 4 tygodnie temu rozmawiałam o tym z moim lekarzem. Mówił że pod wpływem hormonów dochodzi do takiej fizjologicznej ruchomości tego spojenia - poprostu ciało przygotowuję drogę dla dziecka żeby dalo radę wyjsc. Więc to może pobolewac szczególnie przy niesymetrycznych ruchach, czyli podnoszenie jednej nogi, przekręcanie się na bok itd. Zadnego rozejścia się spojenia nie było u mnie widać.
Wczoraj polezalam i odpoczęłam i dziś zdecydowanie lepiej
No z tym weselem to ciężko ugryźć nawet nie wiedząc kiedy się urodzi
Ja Bartka pi bułki wysłałam przy okazji wziął psa.Była położna. Plan porodu ma na następnej wizycie ze mną omówić.
Ale o wszelkich zmianach to ona nie ma pojęcia. Nawet nie wiedziała że trzeba mieć u nas w szpitalu grupę krwi na nowo oznaczoną z peselem.
Tiaaaa. Takie to mądrości mi objawiła.
Eh.
Idę po bułki
Hej :-) pierwsza noc na nowym mieszkaniu bezsenna zasnęłam może coś koło 2 lub 3, ale strasznie się męczyłam i wstałam z moim o 5.20 a oczy jak 5 zł :-)
U mnie tez dzisiaj chłodniej, aż mam na sobie legginsy, pierwszy raz od nie pamietam kiedy oby tak zostało !
Dzisiaj na 14 paznokcie
Ja tez jeszcze nie rodze , pokój małego zawalony meblami z salonu, komoda w drodze, szafa tez , lozeczko i inne pierdolki w kartonach i jeszcze trochę dokupić rzeczy z apteki , i oczywiście pranko i prasowanko przede mną także u mnie ma się nic nie dziać!ja z samego końca września:-)
Ja muszę ! Zrobić coś z włosami.
W sensie jakiś kolor rzucić.
Bo teraz tylko ścięłam i zrobiłam grzywkę. Mam 3/4 swoich naturalnych i resztki pasemek blond.
I.albo dorobie więcej blondu albo pójdę w jakiś kolor typu ciemna wiśnia albo fiolet.
Chodzi mi o zrobienie końcówek w kolorze ale za diabła się nie mogę Ani zdecydować ani zebrać i umówić na wizytę
Była położna. Plan porodu ma na następnej wizycie ze mną omówić.
Ale o wszelkich zmianach to ona nie ma pojęcia. Nawet nie wiedziała że trzeba mieć u nas w szpitalu grupę krwi na nowo oznaczoną z peselem.
Tiaaaa. Takie to mądrości mi objawiła.
Eh.
Idę po bułki