reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Heh ja tez chce ogarnac odrost , pedicure i napewno brwi plus wąsik przed. Żeby zaraz po się nie załamać :) Bba wogole to mam zaproszenie na wesele 22.09 i niewiem jak to ugryźć ...
Ja muszę ! Zrobić coś z włosami.
W sensie jakiś kolor rzucić.
Bo teraz tylko ścięłam i zrobiłam grzywkę. Mam 3/4 swoich naturalnych i resztki pasemek blond.
I.albo dorobie więcej blondu albo pójdę w jakiś kolor typu ciemna wiśnia albo fiolet.
Chodzi mi o zrobienie końcówek w kolorze ;) ale za diabła się nie mogę Ani zdecydować ani zebrać i umówić na wizytę

Ja mam wrażenie ze boli mnie spojenie łonowe. Co prawda 4 tygodnie temu rozmawiałam o tym z moim lekarzem. Mówił że pod wpływem hormonów dochodzi do takiej fizjologicznej ruchomości tego spojenia - poprostu ciało przygotowuję drogę dla dziecka żeby dalo radę wyjsc. Więc to może pobolewac szczególnie przy niesymetrycznych ruchach, czyli podnoszenie jednej nogi, przekręcanie się na bok itd. Zadnego rozejścia się spojenia nie było u mnie widać.
Wczoraj polezalam i odpoczęłam i dziś zdecydowanie lepiej ;)

Mam te same bóle.. najgorzej podnieść nogę i przekręcić się na druga stronę.. wstać to już nie wspomnę.. lepiej już nie będzie.. jeszcze czasem nie nam ochoty w wannie siadać tylko na stojąco żeby nie musieć wstać.. już niedługo..

Ostatnia edycja:
No z tym weselem to ciężko ugryźć nawet nie wiedząc kiedy się urodzi :)

No ja myśle ze spokojnie będę po. Tylko jak się będę czuć , czy będzie z kim zostawić małego chociaż na msze i obiad, jak z karmieniem go wtedy bo raczej brać to nie... może wyślę mojego z córkami tylko... tak ja mam szczęście z weselami. Jedno czy dwa w rodzinie było bez brzucha tylko ... za to z malutkimi dziećmi. A tak to z brzuchem byłam na dwóch i to już pod koniec[emoji12] teraz to chyba jedno z ostatnich na długie lata ...

Była położna. Plan porodu ma na następnej wizycie ze mną omówić.
Ale o wszelkich zmianach to ona nie ma pojęcia. Nawet nie wiedziała że trzeba mieć u nas w szpitalu grupę krwi na nowo oznaczoną z peselem.
Tiaaaa. Takie to mądrości mi objawiła.
Eh.
Idę po bułki
Ja Bartka pi bułki wysłałam przy okazji wziął psa.

Hej :-) pierwsza noc na nowym mieszkaniu bezsenna :D zasnęłam może coś koło 2 lub 3, ale strasznie się męczyłam i wstałam z moim o 5.20 :D a oczy jak 5 zł :-)
U mnie tez dzisiaj chłodniej, aż mam na sobie legginsy, pierwszy raz od nie pamietam kiedy :o oby tak zostało !
Dzisiaj na 14 paznokcie
Ja tez jeszcze nie rodze , pokój małego zawalony meblami z salonu, komoda w drodze, szafa tez , lozeczko i inne pierdolki w kartonach i jeszcze trochę dokupić rzeczy z apteki , i oczywiście pranko i prasowanko przede mną :D także u mnie ma się nic nie dziać!ja z samego końca września:-)

To ci się pewnie nic nie śniło? Bo pierwszy sen w nowym miejscu sprawdza się podobno:)

Ja muszę ! Zrobić coś z włosami.
W sensie jakiś kolor rzucić.
Bo teraz tylko ścięłam i zrobiłam grzywkę. Mam 3/4 swoich naturalnych i resztki pasemek blond.
I.albo dorobie więcej blondu albo pójdę w jakiś kolor typu ciemna wiśnia albo fiolet.
Chodzi mi o zrobienie końcówek w kolorze ;) ale za diabła się nie mogę Ani zdecydować ani zebrać i umówić na wizytę

Ja miałam czerń a końce w czerwień. Ładnie było ale się zmywało i plamilo ręczniki i pościel. A jak mi włosy zniszczyło to szok. Ścielam i teraz tylko odrost przyciemnie na czarno. Nabiera mnie na kolorki ale zawsze wracam do czerni

reklama
Była położna. Plan porodu ma na następnej wizycie ze mną omówić.
Ale o wszelkich zmianach to ona nie ma pojęcia. Nawet nie wiedziała że trzeba mieć u nas w szpitalu grupę krwi na nowo oznaczoną z peselem.
Tiaaaa. Takie to mądrości mi objawiła.
Eh.
Idę po bułki

Jejku bez sensu że Ci tyłek zawraca.. jeszcze nic nie wie.. było jej zapytać o wystrój wnętrz sąsiadów.. pewnie więcej by wiedziała..

Do góry