reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A czy was potem nie swędzi jak te włosy odrastają tam? Ja źle reaguje na takie ogolenie i nie robię tego w związku z tym.... typu zaczerwienienia, swedzenie
Ja to wszystko robię kremem do depilacji, odrastają powoli i mięciutkie, nie ma żadnych podrażnień. Wcześniej jak używałam maszynki to było tak jak u Ciebie

reklama
Twój brzuszek jest ekstremalny jesteś w pełni usprawiedliwiona ;) jasne włosy na nogach tez potrafią być złośliwe :D ile razy tak było że spojrzałam i pomyslalam, że nie jest zle, nic nie widać, nie trzeba golic. Potem szłam na dwór, w którymś momencie patrzyłam na swoje nogi pod słońce a tam gąszcz :D
U mnie tylko na łydkach widać [emoji14] ale kurcze ciężko nawet nogi mi golić, bo nogi nie podniosę, tylko jakoś tak w bok, jak żaba muszę [emoji14]
Goj, ale Ty tej sody nie chlej na umor, tylko w sytuacjach ekstremalnych, jak nic innego nie działa [emoji14]

Ale się ze starym pozarlam. Powiedziałam, że albo się zaangażuje i ogarnie temat porodu, albo go tam nie chce i na salę poporodowa też nie wpuszcze, więc syna zobaczy po kilku dniach dopiero.
Siedzi i czyta książkę od douli :D

Są też pastylki gaviscon. Polprazol to coś innego niż rapacholin. Wygooogluj sobie ten polprazol i zobacz czy pomoglby na twoje objawy. Ja brałam też przed ciąża, i już że 4 gastrskopie miałam, bo też mam wrażliwy żołądek... a ostatnio zanim dołączyłam tu do was miałam tak niesamowity klujacy ból żołądka że myślałam że pogotowie wezwe, nie wiedziałam po czym i dlaczego, wzięłam no spe i po chwili zaczęło mi się odbijać szczypiorkiem, tak mnie załatwił szczypiorek!

U mnie tylko na łydkach widać [emoji14] ale kurcze ciężko nawet nogi mi golić, bo nogi nie podniosę, tylko jakoś tak w bok, jak żaba muszę [emoji14]
Goj, ale Ty tej sody nie chlej na umor, tylko w sytuacjach ekstremalnych, jak nic innego nie działa [emoji14]

Ale się ze starym pozarlam. Powiedziałam, że albo się zaangażuje i ogarnie temat porodu, albo go tam nie chce i na salę poporodowa też nie wpuszcze, więc syna zobaczy po kilku dniach dopiero.
Siedzi i czyta książkę od douli :D
No przecież nie piję tego non-stop. Dziś to extremum było i chyba wczoraj... tak to żre Rennie jak mi nie minie jutro to skocze po ten gaviscon... wszystko mi już jedno byle nie piekło.

reklama
Do góry