reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A czy was potem nie swędzi jak te włosy odrastają tam? Ja źle reaguje na takie ogolenie i nie robię tego w związku z tym.... typu zaczerwienienia, swedzenie
Ja to wszystko robię kremem do depilacji, odrastają powoli i mięciutkie, nie ma żadnych podrażnień. Wcześniej jak używałam maszynki to było tak jak u Ciebie

reklama
Twój brzuszek jest ekstremalny jesteś w pełni usprawiedliwiona ;) jasne włosy na nogach tez potrafią być złośliwe :D ile razy tak było że spojrzałam i pomyslalam, że nie jest zle, nic nie widać, nie trzeba golic. Potem szłam na dwór, w którymś momencie patrzyłam na swoje nogi pod słońce a tam gąszcz :D
U mnie tylko na łydkach widać [emoji14] ale kurcze ciężko nawet nogi mi golić, bo nogi nie podniosę, tylko jakoś tak w bok, jak żaba muszę [emoji14]
Goj, ale Ty tej sody nie chlej na umor, tylko w sytuacjach ekstremalnych, jak nic innego nie działa [emoji14]

Ale się ze starym pozarlam. Powiedziałam, że albo się zaangażuje i ogarnie temat porodu, albo go tam nie chce i na salę poporodowa też nie wpuszcze, więc syna zobaczy po kilku dniach dopiero.
Siedzi i czyta książkę od douli :D

Są też pastylki gaviscon. Polprazol to coś innego niż rapacholin. Wygooogluj sobie ten polprazol i zobacz czy pomoglby na twoje objawy. Ja brałam też przed ciąża, i już że 4 gastrskopie miałam, bo też mam wrażliwy żołądek... a ostatnio zanim dołączyłam tu do was miałam tak niesamowity klujacy ból żołądka że myślałam że pogotowie wezwe, nie wiedziałam po czym i dlaczego, wzięłam no spe i po chwili zaczęło mi się odbijać szczypiorkiem, tak mnie załatwił szczypiorek!

U mnie tylko na łydkach widać [emoji14] ale kurcze ciężko nawet nogi mi golić, bo nogi nie podniosę, tylko jakoś tak w bok, jak żaba muszę [emoji14]
Goj, ale Ty tej sody nie chlej na umor, tylko w sytuacjach ekstremalnych, jak nic innego nie działa [emoji14]

Ale się ze starym pozarlam. Powiedziałam, że albo się zaangażuje i ogarnie temat porodu, albo go tam nie chce i na salę poporodowa też nie wpuszcze, więc syna zobaczy po kilku dniach dopiero.
Siedzi i czyta książkę od douli :D
No przecież nie piję tego non-stop. Dziś to extremum było i chyba wczoraj... tak to żre Rennie jak mi nie minie jutro to skocze po ten gaviscon... wszystko mi już jedno byle nie piekło.

reklama
Do góry