Wiesz co... oni są równie pi...lnięci jak on. Teść to już w ogóle w czaszce ma gąbkę a teściowa.. cóż... nawet nie wiem jak to opisać. Żal mi jej bo ona z tą pijacka rodziną codziennie. Ona kredyt na komornika wzięła zarabia grosze i wszyscy od niej ciagna ale jest zbyt leniwa czy cos by dojeżdzać z Warszawy do pracy i mieszkac ze swoim ojcem i miec spokoj i wypiac sie na tych alkoholikowTo zadzwon do matki czy ojca i go poproś. Chociaż kij wie czy tam jest dalej ... i mu powiedz ze albo kasa albo zastawiasz
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
@GoJ nie ogarniam jak ktoś tak charyzmatyczny jak Ty dał sobie tak wejść na głowę :/ Musisz wyrwać się z tego bagna :/ Obyś jak najszybciej mogła się przeprowadzić! A mąż bezczelny. Ale z tych pieniędzy które dostaniesz za aparat rodzice nie powinni dostać ani złotówki :/ Niech sobie sami radzą jak tak spaprali sprawę.
kasiaczek89pl
NIE UWIERZYCIE...
Mąż się odezwał... mówię mu że glodujemy a on ja tez pa. No k..a!
No ku.wa niech się bierze za robotę jakakolwiek i kasa na stół. Jest lato dorywczo gdziekolwiek dorobi nawet i wieczór na chleb do chleba jest
kasiaczek89pl
Sławek niby trzeźwy ale zero cienia skruchy nic... opieprzyłam go za opiekę. nad dziećmi to skwitował że najwyżej nie będą tam jeździły... sprawia wrażenie że generalnie O CO MI CHODZI I CZEMU SIĘ CZEPIAM a niech się pieprzy!!!
Narazie to go trzep o kasę. Jak trzeźwy to niech kombinuje pieniążki
kasiaczek89pl
No wtedy tatuś mi powiedział że on mnie całe życie utrzymywał. Potrafił się przypieprzyć że kupiłam piwo za MOJE pieniądze. Także tego... rodzinę mam zaj..stą.
Uciekaj stamtąd. Jakoś przeżyjesz te chwile a potem znikaj od nich zawsze to dwie osoby mniej na utrzymaniu
Dobra kończę kompanie i jadę do tego lombardu może nie zemdleje...
Kupie tyle co dla mnie i dzieci a starzy niech się walą.
Ja też nie wiem jak im wszystkim się udało tak mnie... nie wiem może ja za głupia za miękka jestem... póki mieszkam z rodzicami niewiele zrobię ale jak się wyprowadze to nawet dzwonić nie będę...
Kupie tyle co dla mnie i dzieci a starzy niech się walą.
Ja też nie wiem jak im wszystkim się udało tak mnie... nie wiem może ja za głupia za miękka jestem... póki mieszkam z rodzicami niewiele zrobię ale jak się wyprowadze to nawet dzwonić nie będę...
Ale próbowałam... zero reakcji raczej obraxa majestatuNarazie to go trzep o kasę. Jak trzeźwy to niech kombinuje pieniążki
kasiaczek89pl
Wiesz co... oni są równie pi...lnięci jak on. Teść to już w ogóle w czaszce ma gąbkę a teściowa.. cóż... nawet nie wiem jak to opisać. Żal mi jej bo ona z tą pijacka rodziną codziennie. Ona kredyt na komornika wzięła zarabia grosze i wszyscy od niej ciagna ale jest zbyt leniwa czy cos by dojeżdzać z Warszawy do pracy i mieszkac ze swoim ojcem i miec spokoj i wypiac sie na tych alkoholikow
Gosia ja tez utrzymywałam moja leniwa matkę. Nieraz na pampersy brakowało choć mój to pracoholik był i jest i nie pił , ale zwyczajnie został wyrąbany na robocie na grube pieniądze i nie było. Trza było kombinować. A ta mi jeszcze kup fajki , obiady gotowałam dla 8 osób choć nas było dwoje i sprzątałam z brzuchem i małym dzieckiem cały dwupiętrowy dom. Wybierali nam wszystko co się dało. Rachunki pół na pół. Nas dwoje i mała a ich ile matka ojciec dwaj bracia i jeszcze ich panny od czasu do czasu. Taniej mnie wyszło pójść wynajmować. A oni se siedzieli na słoneczku albo na rybkach nieroby choć zdrowi i silni. Wiec nie miej skrupułów , do teraz jęczy ze nie ma kasy a złotem obwieszona tak ze mnie nie stać co stary teraz dobrze zarabia .... taki typ człowieka. Im szybciej ich zostawisz ( matkę ojca ) tym lepiej. A S. To jest niepoważny człowiek chyba ze przez to picie taki ... to niech się leczy.
reklama
kasiaczek89pl
A w ogóle jakiś czas temu podobna syt. i wychodziłam z domu a matka szczęśliwa: co do lombardu idziesz? Wiecie co myślałam że ją wtedy trzasnę w pysk.
Matka matka ale to nie jest matka. Tylko z nazwy. Powinna sama iść i choćby się sprzedać a przynieść ciężarnej córce na jedzenie dla dzieci.