reklama
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Dzieki . Przyrost od ubieglego tygodnia to 0,3 kg wiec spoko. Widze jednak, ze moj plan +10 kg moze zostac przekroczony, bo do porodu jeszcze miesiac, a ja mam prawie 9 na plusie. Jednak staram sie odzywiac racjonalnie i roznorodnie, szczegolnie ze Leos nie jest zbyt duzy. No i od czasu do czasu wszamie paczke rurek z nadzieniem waniliowym . Wszyscy znajomi mowia, ze nie przytylam, a urosl mi brzuszek wiec tragedii nie ma.Zycze Ci żebyś swoje plany dziś zrealizowała i żeby waga za dużo nie pokazała.
Wiem jednak, ze w koncowce tyje sie bardziej stad moje obawy o rezultat koncowy.
D
Deleted member 181710
Gość
Mi się już robi ciepło ...
Dzisiaj zaś będzie majorka.
Nie wiem co na obiad zrobić. Narazie zwleke się z wyra i muszę iść po bułki.
I pościel będę prać sobie bo przez te upały to raz w tygodniu musowo.
Chloe.Chloe
Moje ulubione sniadanie w ciazy to platki kukurydziane. Nie jadlam ich z 10 lat, a w ciazy mi sie zachcialo. Na poczatku to byl mus- teraz raczej wygoda w dzien jak dzisiaj, kiedy cieplo i nie chce sie jesc.
kasiaczek89pl
Dzieki . Przyrost od ubieglego tygodnia to 0,3 kg wiec spoko. Widze jednak, ze moj plan +10 kg moze zostac przekroczony, bo do porodu jeszcze miesiac, a ja mam prawie 9 na plusie. Jednak staram sie odzywiac racjonalnie i roznorodnie, szczegolnie ze Leos nie jest zbyt duzy. No i od czasu do czasu wszamie paczke rurek z nadzieniem waniliowym . Wszyscy znajomi mowia, ze nie przytylam, a urosl mi brzuszek wiec tragedii nie ma.
Wiem jednak, ze w koncowce tyje sie bardziej stad moje obawy o rezultat koncowy.
No ja miałam zamiar maks do wagi sprzed ciąży dobić. Czyli przytyć 6 kg które schudłam na początku ciąży jak w poprzednich ciążach do zeszłego mc byłam pod kreska a teraz widzę ze dobrze ze brałam poprawkę na 2-3 kg ale chyba i ten zapas się już skończył. Będę u położnej dziś to się zwaze porządnie. Bo moja chyba świruje
kasiaczek89pl
Moje ulubione sniadanie w ciazy to platki kukurydziane. Nie jadlam ich z 10 lat, a w ciazy mi sie zachcialo. Na poczatku to byl mus- teraz raczej wygoda w dzien jak dzisiaj, kiedy cieplo i nie chce sie jesc.
Dokładnie mi tez płatki ratują tyłek, tym bardziej ze od wtorku i akcji z bólem brzucha itd uważam co jem bo kazde szaleństwo kończy się mega wzdeciami i bólem żołądka
kasiaczek89pl
Mi się już robi ciepło ...
Ja większość popralam pościeli i kołder wczoraj. Znaczy moje dzieci włączały i wieszaly. A na obiad odgapiam barszcz ale zabielany z ziemniakami i jajkiem a na drugie jakiś makaron Ew ryż czy kasze ale nie wiem z czym
kasiaczek89pl
Dzień dobry jakoś nie miałam wczoraj weny na pisanie. Nie dam rady was nadrobić [emoji23]
Tylko daj znać co u Ciebie i będzie.
kasiaczek89pl
Tylko że już czuję głód...
Ja tez ale wczoraj zjadłam takie mini dwa wafelki wieczór i cała noc mnie flaki bolą wiec poczekam i zjem jak przejdzie
reklama
helenka_22
U mnie pranie to koszmarJa większość popralam pościeli i kołder wczoraj. Znaczy moje dzieci włączały i wieszaly. A na obiad odgapiam barszcz ale zabielany z ziemniakami i jajkiem a na drugie jakiś makaron Ew ryż czy kasze ale nie wiem z czym
Człowiek więcej leży niż coś robi.nie wychodzi a tych szmat w koszu dalej sterta... .
Ale pranie ogarniają córki...
Zmywanie starsza ...[emoji6]
Tyle że z rana poodkurzalam bo już na podłogach jak w westernie klapcie ganiały..
Krzyże bolały oj oj