reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja przespałam całą noc.
Nie wstaje na siusiu bo i w sumie nie mam po czym. Wczoraj nie dałam rady całej butelki 1,5L
Ale 3/4 chyba wypiłam. Dzisiaj trzeba by dopilnować tego.
Skurczy nie mam to mnie nie budzą też.

reklama
Jestem już po badaniach , obchodzie i ktg.

Okazało się ,że mam zapalenie mieszków włosowych [emoji16][emoji16][emoji16]
Po 3 dniach brania antybiotyku wezmą próbkę badań i jak będzie lepiej to wyjdę do domu :))) dostałam jakaś receptę do smarowania.

Bardzo uprzejmy lekarz . W końcu poza moja doktor , lekarz który dopytywał i był bardzo miły.
Dzień się zaczą pięknie :))))

Pampersów z dady nie mam.
Na razie mam z Pampersa dwie paczki.I do tego z Lidla i z Netto. Po małej paczce tych marek własnych.
Lupilu i Tibelly bodajże.
Kupuje narazie na sprawdzenie. Później zdecyduje co najlepsze i kupię więcej.

Po 3 dniach brania antybiotyku wezmą próbkę badań i jak będzie lepiej to wyjdę do domu :))) dostałam jakaś receptę do smarowania.

Bardzo uprzejmy lekarz . W końcu poza moja doktor , lekarz który dopytywał i był bardzo miły.

Mówiłyśmy ze to nic strasznego :)

Tak to podejrzewałam,bo to najczęstsze co się nam zdarza w tych rejonach.....

reklama
Do góry