reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Laptopa zabrał. Aparat chcę zastawić za 400 zeta żeby móc to wykupić... tzn. on niech se wykupi. Poza tym zdjęcia robi okazjonalnie i tak będzie o to awantura ale aparatu dzieciom na śniadanie czy obiad nie dam. A on zarabia generalnie w inny sposób. A teraz i tak nie zarabia... bo woli pić.... dziś jak zaczynał naiwnie wierzył że jutro się ogarnie i pójdzie do pracy ale już 3h potem dzwonił szczęśliwy bardziej narąbany że do wtorku nie ma zleceń...
Bo pisałaś że za zdjęcia pojedziecie na urlop... i w ogóle jak o nim piszesz to raczej w kontekście pstrykania
Dlatego pytam.

reklama
A i jeszcze ja NIENAWIDZĘ zastawiać rzeczy. Źle potem śpię... Ale nie mam od kogo na miesiąc pożyczyć takich pieniędzy zresztą pożyczenie od kogoś również spędzałoby mi sen z powiek...

Bo pisałaś że za zdjęcia pojedziecie na urlop... i w ogóle jak o nim piszesz to raczej w kontekście pstrykania
Dlatego pytam.
Bo miał w tę niedzielę zarobić na chrztach. On jeździ po wioskach i pyta czy ktoś chce... czadem ludzie chcą i naprawdę kupują za dobre pieniądze. W te niedzielę zrobił jeden chcieli tylko płytę jak powiedział im cenę to zaczęli ściemniać że dziś to nie że oddzwonią. Bywa i tak też. Generalnie on robi domofony alarmy anteny itp.

Moje chłopaki śpią.
Ja zjadłam na kolację kanapki z ciemnego chleba, z wędliną, serem i majonezem.
Teraz czekam na drugi.odcinek CSI.
Obejrzę, szybki prysznic i do łóżka.
Oby dziś się lepiej spało. Bo wczoraj to katastrofa była.
Raz że duszno a dwa że muzyka grała u kogoś na grillu no i ta straż wyjeżdżała a za pół godziny z powrotem byli.
Się tam krzątali chyba jeszcze później z godzinę. A każde słowo słyszałam bo remiza na.wprost okna.

U mnie 27° się.zrobiło
Zawsze to lepiej niż 34°
Ogarne chłopaków do spania i CSI będę oglądać.

@Angelika89 ja do Łodzi to na Port jeżdżę.
Na.zakupy i.do Ikei :)
Mam 100 km.
A ode mnie 150 km no i tez czas na miejscu. Jakos na poczatku wakacji jeszcze jechalam z nimi do tego aquaparku, pozniej bylismy nas morzem w czerwcu ponad 500 km, ale teraz juz 36 tydz i te upaly, wiec chyba sobie daruje.

Chcę ubiegać się o dopłatę do czynszu w ADM i o opłatę prądu wody czy tam co się fa w OPSie więc to akurat nie kłopot. Jedynie bedzie mi ciężko wozić K. do szkoły z noworodkiem ale z 2 strony B. nie będę musiała wozić. Dam radę. Postaram się o żłobek dla Mikiego i po kosiniakowym poszłabym do jakiejś pracy gdzie pizwoliliby mi pracować powiedzmy od 9 do 15 max 16 i bez weekendów. A póki co będę walczyć o każdy możliwy zasiłek plus orzeczenie separacji plus alimenty
A można bez rozwodu podać o alimenty? Tak żebyś mogla mieć te 500plus? Itp? No trzymamy kciuki z dowozem jakoś sobie poradzisz nie będzie wyjścia najważniejsze żeby rachunki były zapłacone oraz abyś na jedzenie miała no i raczej nie melduj na stałe tam męża bo później się go nie pozbędziesz bo u nas takie prawo że mimo iż budżecie po rozwodzie nie będziesz mogła go wyrzucic wiem bo moja znajoma ma własne taki problem aż nie mogłam uwierzyć że tak może być szok darmozjad u niej są po rozwodzie a on mieszka u niej bo jest zameldowany żenada

Kuźwa najadlam się na noc ehhh kanapki z siłami i pomidor do tego arbuz i brzoskwinia Jezu pekne ale miałam takie ssanie bo za wcześnie kolacje zjadłam ehhh od jutra dieta

Ascofer spróbuj. Mnie to położna poleciła bo to co mi lekarz dał to właśnie ciężarne niektóre źle znoszą bardzo. Zaparcia. Boleści
Mdłości. Wymioty. Ascofer nic mi nie robi można 2x dziennie bo on 40mg natomiast ja biorę tylko raz i mi skoczyła hemoglobina.
Nic już nie biorę w pn zrobię morfologie jak będzie dalej 11to mam w dupie nic mi nie będzie

A można bez rozwodu podać o alimenty? Tak żebyś mogla mieć te 500plus? Itp? No trzymamy kciuki z dowozem jakoś sobie poradzisz nie będzie wyjścia najważniejsze żeby rachunki były zapłacone oraz abyś na jedzenie miała no i raczej nie melduj na stałe tam męża bo później się go nie pozbędziesz bo u nas takie prawo że mimo iż budżecie po rozwodzie nie będziesz mogła go wyrzucic wiem bo moja znajoma ma własne taki problem aż nie mogłam uwierzyć że tak może być szok darmozjad u niej są po rozwodzie a on mieszka u niej bo jest zameldowany żenada

Kuźwa najadlam się na noc ehhh kanapki z siłami i pomidor do tego arbuz i brzoskwinia Jezu pekne ale miałam takie ssanie bo za wcześnie kolacje zjadłam ehhh od jutra dieta
Pewnie kanapkę z siłami jeziu miało być z salami

reklama
Właśnie dzieci zdały mi relację z pobytu w Otwocku i powiem Wam że ja ich tam już nie poślę.

1. Skarżą się że dziadek dbał tylko o ich siostrę stryjeczną.
2. tu cytat: tata myślał że jak upi nam zabawki do wody takie dmuchane i będzie pił piwko to już fajnie
3. Poza momentami kiedy matka ich kuzynki się nimi zajmowała jedli rano kanapki i potem po 18stej dopiero kiełbę z grilla przez cały dzień i ew. lody czy słodycze...
4. nad wodą od rana do wieczora bez kremu z filtrem
5. kacper zwymiotował i nie wiem od czego być moze z przegrzania ale chlopcy mowia ze przez jakis serek ale wiem o tym tylko od nich nikt mnie nie poinformowal
6. a herbatę dostal tylko k. po rzyganiu a tak pojili ich sokami słodkimi jedynie...

Chyba nie chcę wiedzieć co jeszcze a i byli świadkami awantury pijackiej dziadka i ojca z ciotką i babką...

Do góry