reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

https://bohateron.pl/wysylam-kartke/dziekujemy/

Jakbyście bez wychodzenia z domu chciały podziękować bohaterom PW

@Chloe.Chloe .ja chcę 25 maks... ale w ciągu dnia w nocy 15 styknie ;)
Czyli krakowskim targiem 26 ;)
Ja gdybym nie byla w ciazy to bym nie miala nic przeciwko takim temperaturom - w dzien w pracy klimka, wieczory cieple na.siedzenie w ogrodku, wloczenie sie po miescie czy rower. A na weekendy jakies wypady nad wode, ze nie wspomne o urlopie, ktory od kilku juz lat zawsze nam wypada w najzimniejszym tygodniu lata ;), a moj maz preferuje krajowe wycieczki. Od trzech lat objezdzamy zamki i palace roznych regionow Polski (ja uwielbiam nocowac w historycznych budynkach), jezdzimy na splywy (to on) i generalnie ogladamy polskie miasta i miasteczka. Dzieki temu odkrywamy Polske na nowo i co tu duzo mowic: jest piekna :).
W tym roku odkad jestem w ciazy siedze (a czesciej lezakuje) w domu i juz cos mnie trafia, bo ja jak cygan dla towarzystwa dam sie powiesic ;).

reklama
Aha miałam wam napisać bo u mnie też hemoglobina spadła i lekarz kazał żelazo takie SR że się wolno wchłania i co??? Ja tego gówna nie mogę brać bo mnie na wymioty ciągnie, słabo mi i czuję się po nim fatalnie leży sobie w szafce i nikt mnie na żelazo nie namówi poprostu źle je znoszę miała któraś z was tak??

Mi pomoże wyrwanie się z tego wszystkiego. Nic to... mam kawałek kiełbasy to ogarnę kolację (chyba że matka mi ją zeżre) a jutro na 10:00 pojadę do tego lombardu z nadzieją że mnie szlag po drodze nie trafi... gorzej bo muszę wymyślić jak 7.08 z K. pojechać do Józefowa... najwyżej nie pojadę i postaram się tu na miejscu mu psychiatrę ogarnąć... przedłuży mi się wszystko w czasie ale trudno. Ostrzegałam S. o tym że nie daje mi wyboru... i niech się dzieje co chce... Ja muszę sobie dać radę a on co? Laskę położył i zadowolony! Ciekawe czy mu tego auta nie zabiorą na parking policyjny nie że jestem menda ale może by miał nauczkę wtedy skoro nic i nikt nie dociera.... mam nadzieję że nie odchoruję zbytnio tych nerwów...

Pierwsze się nie denerwuj. Drugie może wytrzeźwieje i da kasę ... no i powiem Ci zaraz wracam faktycznie masz woecej problemów z tego chłopa niż pociechy

Aha miałam wam napisać bo u mnie też hemoglobina spadła i lekarz kazał żelazo takie SR że się wolno wchłania i co??? Ja tego gówna nie mogę brać bo mnie na wymioty ciągnie, słabo mi i czuję się po nim fatalnie leży sobie w szafce i nikt mnie na żelazo nie namówi poprostu źle je znoszę miała któraś z was tak??

Współczuje. Ja brałam po operacji ale nic mi nie było wtedy.

Czyli krakowskim targiem 26 ;)
Ja gdybym nie byla w ciazy to bym nie miala nic przeciwko takim temperaturom - w dzien w pracy klimka, wieczory cieple na.siedzenie w ogrodku, wloczenie sie po miescie czy rower. A na weekendy jakies wypady nad wode, ze nie wspomne o urlopie, ktory od kilku juz lat zawsze nam wypada w najzimniejszym tygodniu lata ;), a moj maz preferuje krajowe wycieczki. Od trzech lat objezdzamy zamki i palace roznych regionow Polski (ja uwielbiam nocowac w historycznych budynkach), jezdzimy na splywy (to on) i generalnie ogladamy polskie miasta i miasteczka. Dzieki temu odkrywamy Polske na nowo i co tu duzo mowic: jest piekna :).
W tym roku odkad jestem w ciazy siedze (a czesciej lezakuje) w domu i juz cos mnie trafia, bo ja jak cygan dla towarzystwa dam sie powiesic ;).

My tez kochamy zamki i tego typu rzeczy.

W końcu trafiłam na położna która mnie uspokoiła. Powiedziała ,że polecza mnie antybiotykiem i jak będę miała dobre wyniki , to dadzą mi antybiotyk i wypuszcza mnie do domu [emoji7][emoji7][emoji7] najważniejsze ,żeby wyniki się polepszały [emoji7][emoji7][emoji7]

Super. A co z tym czyrakiem ? Antybiotyk na co ?

Piekne te.zanawki dziergane :)
Ja drugi dzien glownie chlodze.sie cyrkulatorem i czune sie wiezniem w swoim domu...bo wiekszosc dnia az sie boje nos wychylic na ten upal :(.
Jutro wybywam z domu, chocby do najblizszego centrum handlowego z klima na kawe.
Moja komoda nadal niezlozona, balagan z serii TOTALNY, a ja nie moge funkcjonowac w takim rozgardiaszu.
Marze o wypadzie nad jezioro na weekend, ale moj sie opiera. Ja te sie boje, ze odchoruje podroz :( ale juz nie moge siedziec w domu. Oszaleje
Ja tez juz bym chciala normalnie funkcjonowac. Moj maz jutro z synem jada do Łodzi do aquaparku i beda brali chyba na 5 h bilety i tez bym chetnie pojechala z nimi, ale podroz ok 2h w jedna strone i nie wiem czy na miejscu bym tyle wytrzymala, wiec raczej pojada sami :/ zle sie czuje jak jestem taka uziemiona, bo zawsze jezdzimy razem wszedzie. Juz niedlugo...

reklama
Ja polecam Gentle iron Solgara. Nabralam sie wszelakich preparatow z zelazem, a to rzeczywiscie nie wywoluje zadnych dolegliwosci brzusznych i mi ladnie ustawilo krew jeszcze przed ciaza (bralam do konca pierwszego trym.), teraz tylko ciazowe witaminy i jeszcze 2 tyg.temu krew mialam bdb wg mojej lekarki.

Do góry