reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wiesz nie oczekuję od Was pocieszenia czy czegoś muszę to wygadać bo mnie by rozerwało! Przecież jak tak można? Jak można być takim nie wiem brak mi już epitetów...

Ale ja mam naturalny odruch ze chce pomoc wiesz ... i mi kijowo jak nie mogę :/ nam możesz się wygadać ile jesteśmy w stanie tyle Ci pomożemy

reklama
Mnie nosi i kurczę nie wiem czy w weekend gdzieś nie wyciągnę mego chłopa. Niedaleko. Brakuje mi takiego wyjścia wspólnego gdzie indziej niż lekarz.
No wlasnie o to mi chodzi - jakas odskocznie. Ja w ogole jestem ruchliwa i ciagle gdzies jezdze, chodze, a tu jak w wiezieniu.
To ja juz wole tego malego miec przy sobie - wrzuce do auta/wozka i gdzies sie rusze. I schylic aie bede mogla i przejsc wiecej niz 100 metrow. Oczywiscie mowie o takim odrobine podrosnietym, ale jak skonczy 3 miesiace ro bedzie listopad i figa z makiem z wyjsciami i jezdzeniem :( czyli jeszcze 9 miesiecy do przetrwania.

No wlasnie o to mi chodzi - jakas odskocznie. Ja w ogole jestem ruchliwa i ciagle gdzies jezdze, chodze, a tu jak w wiezieniu.
To ja juz wole tego malego miec przy sobie - wrzuce do auta/wozka i gdzies sie rusze. I schylic aie bede mogla i przejsc wiecej niz 100 metrow. Oczywiscie mowie o takim odrobine podrosnietym, ale jak skonczy 3 miesiace ro bedzie listopad i figa z makiem z wyjsciami i jezdzeniem :( czyli jeszcze 9 miesiecy do przetrwania.

Wiesz może nie będzie aż tak zle. Ja miałam grudniowe dzieci i powiem ze nie miałam żadnego problemu z „zakiszeniem” w domu... wiadomo daleko naraz nie pojedziesz bo niezdrowo na kręgosłup. Ale na spacer da się iść , czy gdzieś wyjść nawet z miesięcznym dzieckiem. Ja nie mam zamiaru znacząco zmienić trybu życia... teraz mi trochę kiepsko ze nie do końca się nadaje na wszystko. Daleko nie poleze. Po goracu nie poleze. Inne tempo itd. Wiec rozumie :)

reklama
U mnie 30 stopni na zewnątrz.. 30 w domu, w sypialni 31.7
Nie dam rady.. miały być upały do dzisiaj i co? Dalej to samo.. ja wysiadam..!!!!
Chce 15-20 max

Do góry