reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

IMG_0994.JPG
IMG_0995.JPG
IMG_0996.JPG
Przypomniało mi się ze w styczniu w szpitalu poznałam fajna dziewczynę. Akurat dziergała ta żabę, bardzo mi się spodobały jej prace. Teraz właśnie myśle coś dla małego u niej zamówić. Dużo mi pomogła w szpitalu choć sama miała dola (poronienie) i jakoś wtedy tak pomyślałam ze u mnie będzie dobrze i ze napewno zabawka dla malucha od niej się mi przyda. No i już niedługo :) może i Wam się coś spodoba, jest na fb:)

Załączniki

• IMG_0994.JPG
    IMG_0994.JPG
    213,3 KB · Wyświetleń: 285
  • IMG_0995.JPG
    IMG_0995.JPG
    231,9 KB · Wyświetleń: 286
  • IMG_0996.JPG
    IMG_0996.JPG
    218,2 KB · Wyświetleń: 290
reklama
Póki co chyba sam... a teść wnuczat pewnie nie ubrał bo mu się do browarow spieszyło... swoją drogą tak spieszyło ze teraz mają problem z policją ponoć ale nie wiem co i jak...

Heh w sensie ze jakiś na świeżo ? A no tak skoro piszesz ze się im spieszyło. Może teść tez zaprocentowany był [emoji33]

Heh w sensie ze jakiś na świeżo ? A no tak skoro piszesz ze się im spieszyło. Może teść tez zaprocentowany był [emoji33]
G...no mnie obchodzi. Debile dwa i tyle... przelała mi się czara goryczy! Oj nie wkupi się w łaski idiota nie wkupi... To z miesiąca na miesiąc coraz bardziej mu wali!! Szczyt że te dzieci w mokrych gaciach przez pół osiedla puścił! A tamten drugi stary debil też nie lepszy. PATOLOGIA ja się wypisuję! Mózg mi pęka nie wiem już z nerwów głodu upału... rzygać mi się emocjonalnie chce! Dobrze że nie mam prawka i auta pod ręką bo bym pojechała za nimi i zabiła co najmniej!

Piekne te.zanawki dziergane :)
Ja drugi dzien glownie chlodze.sie cyrkulatorem i czune sie wiezniem w swoim domu...bo wiekszosc dnia az sie boje nos wychylic na ten upal :(.
Jutro wybywam z domu, chocby do najblizszego centrum handlowego z klima na kawe.
Moja komoda nadal niezlozona, balagan z serii TOTALNY, a ja nie moge funkcjonowac w takim rozgardiaszu.
Marze o wypadzie nad jezioro na weekend, ale moj sie opiera. Ja te sie boje, ze odchoruje podroz :( ale juz nie moge siedziec w domu. Oszaleje

G...no mnie obchodzi. Debile dwa i tyle... przelała mi się czara goryczy! Oj nie wkupi się w łaski idiota nie wkupi... To z miesiąca na miesiąc coraz bardziej mu wali!! Szczyt że te dzieci w mokrych gaciach przez pół osiedla puścił! A tamten drugi stary debil też nie lepszy. PATOLOGIA ja się wypisuję! Mózg mi pęka nie wiem już z nerwów głodu upału... rzygać mi się emocjonalnie chce! Dobrze że nie mam prawka i auta pod ręką bo bym pojechała za nimi i zabiła co najmniej!

Przykro mi. Bardzo. Nie wiem jak Cię pocieszyć nawet ...

Piekne te.zanawki dziergane :)
Ja drugi dzien glownie chlodze.sie cyrkulatorem i czune sie wiezniem w swoim domu...bo wiekszosc dnia az sie boje nos wychylic na ten upal :(.
Jutro wybywam z domu, chocby do najblizszego centrum handlowego z klima na kawe.
Moja komoda nadal niezlozona, balagan z serii TOTALNY, a ja nie moge funkcjonowac w takim rozgardiaszu.
Marze o wypadzie nad jezioro na weekend, ale moj sie opiera. Ja te sie boje, ze odchoruje podroz :( ale juz nie moge siedziec w domu. Oszaleje

Mnie nosi i kurczę nie wiem czy w weekend gdzieś nie wyciągnę mego chłopa. Niedaleko. Brakuje mi takiego wyjścia wspólnego gdzie indziej niż lekarz.

reklama
Do góry