kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki co chyba sam... a teść wnuczat pewnie nie ubrał bo mu się do browarow spieszyło... swoją drogą tak spieszyło ze teraz mają problem z policją ponoć ale nie wiem co i jak...A z kim Twój pije ? Sam?
Póki co chyba sam... a teść wnuczat pewnie nie ubrał bo mu się do browarow spieszyło... swoją drogą tak spieszyło ze teraz mają problem z policją ponoć ale nie wiem co i jak...
G...no mnie obchodzi. Debile dwa i tyle... przelała mi się czara goryczy! Oj nie wkupi się w łaski idiota nie wkupi... To z miesiąca na miesiąc coraz bardziej mu wali!! Szczyt że te dzieci w mokrych gaciach przez pół osiedla puścił! A tamten drugi stary debil też nie lepszy. PATOLOGIA ja się wypisuję! Mózg mi pęka nie wiem już z nerwów głodu upału... rzygać mi się emocjonalnie chce! Dobrze że nie mam prawka i auta pod ręką bo bym pojechała za nimi i zabiła co najmniej!Heh w sensie ze jakiś na świeżo ? A no tak skoro piszesz ze się im spieszyło. Może teść tez zaprocentowany był [emoji33]
G...no mnie obchodzi. Debile dwa i tyle... przelała mi się czara goryczy! Oj nie wkupi się w łaski idiota nie wkupi... To z miesiąca na miesiąc coraz bardziej mu wali!! Szczyt że te dzieci w mokrych gaciach przez pół osiedla puścił! A tamten drugi stary debil też nie lepszy. PATOLOGIA ja się wypisuję! Mózg mi pęka nie wiem już z nerwów głodu upału... rzygać mi się emocjonalnie chce! Dobrze że nie mam prawka i auta pod ręką bo bym pojechała za nimi i zabiła co najmniej!
Piekne te.zanawki dziergane
Ja drugi dzien glownie chlodze.sie cyrkulatorem i czune sie wiezniem w swoim domu...bo wiekszosc dnia az sie boje nos wychylic na ten upal .
Jutro wybywam z domu, chocby do najblizszego centrum handlowego z klima na kawe.
Moja komoda nadal niezlozona, balagan z serii TOTALNY, a ja nie moge funkcjonowac w takim rozgardiaszu.
Marze o wypadzie nad jezioro na weekend, ale moj sie opiera. Ja te sie boje, ze odchoruje podroz ale juz nie moge siedziec w domu. Oszaleje
Wiesz nie oczekuję od Was pocieszenia czy czegoś muszę to wygadać bo mnie by rozerwało! Przecież jak tak można? Jak można być takim nie wiem brak mi już epitetów...Przykro mi. Bardzo. Nie wiem jak Cię pocieszyć nawet ...
O mezu nic nie bede pisac. Przykro mi, ze takie emocje Ci funduje.Mnie do szczęścia yrzeba chłodu i sokoju w tej kolejności!