reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zatłukła bym chłopa jakby mi nazwał dziecko po.swojemu "bo on i.Tak rejestruje to jego zdanie się liczy jako końcowe"
Jaja wycięte :-D

Odbiorę temu ch...owi prawo do opieki nad dziećmi!
Nie dość że przywiózł ich w samych kąielówkach to jeszcze spalonych słońcem! Lepiej bo ch..j miał dać pieniądze lub kartę a nie dał!! A teraz ma wyłączony tel. Zaj...ie s...syna. Jutro zastawię ten jego zaj...ny apartat!! I niech się chu... pier..li!! Boże jak mnie głowa rozbolała!!! Jaki to frajer jest! Ale jestem wściekła... Chryste....

Goska. Nie będę pisać nie denerwuj się bo sama bym pewnie była nie mniej wyprowadzona z równowagi. No ubrać mógł , zadbać żeby się nie zjarali tez. Ale to nie on przywiózł tylko z kimś? No i jeszcze kasy Ci nie dał. Co za .... Proszę Cię tylko się nie wkurzaj bardziej bo jeszcze coś się zacznie dziać a masz dzieci na tego nie możesz liczyć ...

Nie... osłabiona jestem przez upał a teraz jeszcze nerwy.
Ja dzielnie znosiłam te 4 dni Ale już dziś jak.mury nagrzane a nade mną płaski.dach aby to w mieszkaniu było już masakrycznie.
Pół.dnia pod wiatrakiem, cała spocona i z bijącym serduchem
Więc miło że choć na chwilę dla odmiany jest ciut chłodniej.
Bo jutro.od nowa majorka

Ja dzielnie znosiłam te 4 dni Ale już dziś jak.mury nagrzane a nade mną płaski.dach aby to w mieszkaniu było już masakrycznie.
Pół.dnia pod wiatrakiem, cała spocona i z bijącym serduchem
Więc miło że choć na chwilę dla odmiany jest ciut chłodniej.
Bo jutro.od nowa majorka

Ja tez napisze. Gorąco i wkurw...jaco ... do rana mnie nie ruszało a teraz masakra, w końcu i ja plyneeee. Nie włączam tej klimy teraz nawet mam to gdzieś. Popłynę trochę w akcie solidarności z Wami

reklama
Do góry