D
Deleted member 178444
Gość
Skisne tu. Na ktg w sumie dwa potężne skurcze, ale mały coś słaby puls ma dzisiaj. No nic, zobaczymy co powie doktorek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko ja nie będę miała gdzie się obrócić w łazience..Jejku jakie Wy macie przestrzenie w tych łazienkach
Chętnie się wprowadzę
U mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy. U mnie dominują beże i niebieski. Poddasze mam całe wykończone w drewnie. A łazienka też się pochwalę. Mąż sam zrobił jak się tylko dowiedział że w ciąży jestem żeby było wygodnie mała dzidzię kąpać. Dodam że z zawodu jest szewcem ale po tym jak wybudowaliśmy dom to został i hydraulikiem i elektrykiem i plytkarzem
Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884118 Zobacz załącznik 884122
Rejon nie ma znaczenia. To ludzie przestali mówić na Agnieszki Jagienki na przestrzeni lat i stąd błędne ale dopuszczalne Aga. Natomiast oryginalnie Aga jest zdrobnieniem Agaty.
Bo matka się dusiła na korytarzu to jaki ma mieć..?Skisne tu. Na ktg w sumie dwa potężne skurcze, ale mały coś słaby puls ma dzisiaj. No nic, zobaczymy co powie doktorek.
Mi się Alicja bardzo podoba jak bym miała córcię to bym dała AlicjaPrzynajmniej nikt nie zapomni dla dziewczynek sporo ładnych imion jest. Ja kiedyś myślałam nad Alicją. Podoba mi się też Helenka, Anielka. Jeszcze wybierzecie a może po prostu musicie zobaczyć maluszka żeby widzieć jakie imię pasuje
Mam zboczenie w pewnych dziedzinachDobrze zes mądra jest kobieta . Fajnie jak człowiek oczytany jest i można o choć czym pogadać
Ejjj to wredne ze strony Twojej matki...
Kiedyś nałogowo prof. Miodka słuchałam.Różne są teorie... Jak we wszystkim ale fakt Jagna jest i od Agnieszki, Agaty i od Jadwigi. A tego nie wiedziałam.
Skisne tu. Na ktg w sumie dwa potężne skurcze, ale mały coś słaby puls ma dzisiaj. No nic, zobaczymy co powie doktorek.