reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy. U mnie dominują beże i niebieski. Poddasze mam całe wykończone w drewnie. A łazienka też się pochwalę. Mąż sam zrobił jak się tylko dowiedział że w ciąży jestem żeby było wygodnie mała dzidzię kąpać. Dodam że z zawodu jest szewcem ale po tym jak wybudowaliśmy dom to został i hydraulikiem i elektrykiem i plytkarzem
Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884118 Zobacz załącznik 884122
Zakochałam się w tej błękitnej łazience ;) obłędnie piękna :)

reklama
Ja jestem Justyna i bardzo tego imienia nie lubię. W ogóle mało kto tak na mnie mówi, wersja ,dżasta" mi odpowiada i tak mówią znajomi.

Miałam być Zuzanna, ale urodziłam się za brzydka. Kudłata i z żółtaczką i mama pomyślała ( cała mama, łapcie ten typ), że Zuzia musi być śliczna a do takiej jak ja nie pasuje to imię a Justyna była wersja optymistyczna dla brzydkiego dziecka :p

Tato chciał Izabella, Wioletta, Bożena obstawiam, że miał wtedy ładne sekretarki :p
Ha ha, się uśmiałam z tych sekretarek :D mi się akurat podoba to imię, znam same fajne i sympatyczne Justyny :)

U mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy.

Drewno mam tylko na podłogach.
Reszta mieszkania to biel, więcej bieli, szarości i jeszcze trochę szarości a dodatki czarne, białe i w zależności od pory roku zmieniam poszewki na poduszki z narożnika i wtedy albo niebieskie albo zielone czy czerwone.

Dom jak będziemy urządzać to też będzie laboratoryjny :laugh2:
Na podłogach prawdopodobnie damy beton strukturalny. Heh.
Ale to jeszcze trochę. Budowa w przyszłym roku rusza. W tym kupiliśmy działkę i będziemy ją grodzić

Mama7 to my jakieś pokrewne dusze chyba. Bo ledwo że synów mamy w tym samym wieku, teraz czekamy na wrześniowe córki to nawet mamy płytki te same w łazience

Witam.
Nadrobilam, ale muszę spadać po młodego u babci.
Jestem po usg rano. Młoda 2780 i do porodu obstawiania 3800. Takie robiłam zamówienie. Ma włoski i jest śliczna. Zdjęcie słabe potem wstawię. Ogólnie wszystko ok.

Goj dom narodzin to super miejsce podobno.. dużo moich koleżanek nie mogło się tam do porodu dostać. W sali stoi łóżko.. hehe można się kimnąć między skurczami.

Potem napiszę wiecej

reklama
Ja nie wiem jak to z tymi matkami jest ale dla mnie mój synuś zaraz po narodzinach był najpiękniejszym dzieckiem jakie widziałam. Co prawda teraz jak oglądam zdjęcia to może nie koniecznie w rzeczywistości tak było ale wtedy był dla mnie śliczny mimo tych ,9 miesięcy siedzenia w wodzie

Do góry