reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy. U mnie dominują beże i niebieski. Poddasze mam całe wykończone w drewnie. A łazienka też się pochwalę. Mąż sam zrobił jak się tylko dowiedział że w ciąży jestem żeby było wygodnie mała dzidzię kąpać. Dodam że z zawodu jest szewcem ale po tym jak wybudowaliśmy dom to został i hydraulikiem i elektrykiem i plytkarzem
Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884118 Zobacz załącznik 884122
Zakochałam się w tej błękitnej łazience ;) obłędnie piękna :)

reklama
Ja jestem Justyna i bardzo tego imienia nie lubię. W ogóle mało kto tak na mnie mówi, wersja ,dżasta" mi odpowiada i tak mówią znajomi.

Miałam być Zuzanna, ale urodziłam się za brzydka. Kudłata i z żółtaczką i mama pomyślała ( cała mama, łapcie ten typ), że Zuzia musi być śliczna a do takiej jak ja nie pasuje to imię a Justyna była wersja optymistyczna dla brzydkiego dziecka :p

Tato chciał Izabella, Wioletta, Bożena obstawiam, że miał wtedy ładne sekretarki :p
Ha ha, się uśmiałam z tych sekretarek :D mi się akurat podoba to imię, znam same fajne i sympatyczne Justyny :)

U mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy.

Drewno mam tylko na podłogach.
Reszta mieszkania to biel, więcej bieli, szarości i jeszcze trochę szarości a dodatki czarne, białe i w zależności od pory roku zmieniam poszewki na poduszki z narożnika i wtedy albo niebieskie albo zielone czy czerwone.

Dom jak będziemy urządzać to też będzie laboratoryjny :laugh2:
Na podłogach prawdopodobnie damy beton strukturalny. Heh.
Ale to jeszcze trochę. Budowa w przyszłym roku rusza. W tym kupiliśmy działkę i będziemy ją grodzić

Mama7 to my jakieś pokrewne dusze chyba. Bo ledwo że synów mamy w tym samym wieku, teraz czekamy na wrześniowe córki to nawet mamy płytki te same w łazience

Witam.
Nadrobilam, ale muszę spadać po młodego u babci.
Jestem po usg rano. Młoda 2780 i do porodu obstawiania 3800. Takie robiłam zamówienie. Ma włoski i jest śliczna. Zdjęcie słabe potem wstawię. Ogólnie wszystko ok.

Goj dom narodzin to super miejsce podobno.. dużo moich koleżanek nie mogło się tam do porodu dostać. W sali stoi łóżko.. hehe można się kimnąć między skurczami.

Potem napiszę wiecej

reklama
Ja nie wiem jak to z tymi matkami jest ale dla mnie mój synuś zaraz po narodzinach był najpiękniejszym dzieckiem jakie widziałam. Co prawda teraz jak oglądam zdjęcia to może nie koniecznie w rzeczywistości tak było ale wtedy był dla mnie śliczny mimo tych ,9 miesięcy siedzenia w wodzie

Do góry