U mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy. U mnie dominują beże i niebieski. Poddasze mam całe wykończone w drewnie. A łazienka też się pochwalę. Mąż sam zrobił jak się tylko dowiedział że w ciąży jestem żeby było wygodnie mała dzidzię kąpać. Dodam że z zawodu jest szewcem ale po tym jak wybudowaliśmy dom to został i hydraulikiem i elektrykiem i plytkarzem
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Przynajmniej nikt nie zapomni dla dziewczynek sporo ładnych imion jest. Ja kiedyś myślałam nad Alicją. Podoba mi się też Helenka, Anielka. Jeszcze wybierzecie a może po prostu musicie zobaczyć maluszka żeby widzieć jakie imię pasuje
U mnie jest Aniela. Każda koncowo dostawała imie jak była oglądnięta i z młodym będzie tak samo
KINDERBUENOO88
Ja jestem Justyna i bardzo tego imienia nie lubię. W ogóle mało kto tak na mnie mówi, wersja ,dżasta" mi odpowiada i tak mówią znajomi.
Miałam być Zuzanna, ale urodziłam się za brzydka. Kudłata i z żółtaczką i mama pomyślała ( cała mama, łapcie ten typ), że Zuzia musi być śliczna a do takiej jak ja nie pasuje to imię a Justyna była wersja optymistyczna dla brzydkiego dziecka
Tato chciał Izabella, Wioletta, Bożena obstawiam, że miał wtedy ładne sekretarki
Miałam być Zuzanna, ale urodziłam się za brzydka. Kudłata i z żółtaczką i mama pomyślała ( cała mama, łapcie ten typ), że Zuzia musi być śliczna a do takiej jak ja nie pasuje to imię a Justyna była wersja optymistyczna dla brzydkiego dziecka
Tato chciał Izabella, Wioletta, Bożena obstawiam, że miał wtedy ładne sekretarki
Rejon nie ma znaczenia. To ludzie przestali mówić na Agnieszki Jagienki na przestrzeni lat i stąd błędne ale dopuszczalne Aga. Natomiast oryginalnie Aga jest zdrobnieniem Agaty.Może to idzie rejonem... Tys mądrzejsza zreszta.
Inka90
Zobaczymy, na razie trzymamy się wersji, że to jednak jest chłopczyk.Przynajmniej nikt nie zapomni dla dziewczynek sporo ładnych imion jest. Ja kiedyś myślałam nad Alicją. Podoba mi się też Helenka, Anielka. Jeszcze wybierzecie a może po prostu musicie zobaczyć maluszka żeby widzieć jakie imię pasuje
kasiaczek89pl
Katarzyna, a wasz syn dalej bezimienny?
GOJ, dobrze że nie ma sprzeciwow
Nie no dla mnie to Michał. A stary się określi jak zobaczy. Raczej wyjścia nie ma. Zreszta on dał nazwisko wiec od imienia wara[emoji23] dzieci tez ze Michał. Jeszcze drugie. Chciałabym na J.
Poczytaj poczytajPierwsze słyszę jakkolwiek by nie było ja jestem Agata. Az poczytam z ciekawości w netach
kasiaczek89pl
U mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy. U mnie dominują beże i niebieski. Poddasze mam całe wykończone w drewnie. A łazienka też się pochwalę. Mąż sam zrobił jak się tylko dowiedział że w ciąży jestem żeby było wygodnie mała dzidzię kąpać. Dodam że z zawodu jest szewcem ale po tym jak wybudowaliśmy dom to został i hydraulikiem i elektrykiem i plytkarzem
Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884118 Zobacz załącznik 884122
Bardzo ładnie masz. Podoba mi się .
kasiaczek89pl
Ja jestem Justyna i bardzo tego imienia nie lubię. W ogóle mało kto tak na mnie mówi, wersja ,dżasta" mi odpowiada i tak mówią znajomi.
Młodsza mam Zuze
reklama
KINDERBUENOO88
Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884118 Zobacz załącznik 884122
Jejku jakie Wy macie przestrzenie w tych łazienkach
Chętnie się wprowadzę