Ja też... podkładki bomba.Zobacz załącznik 884104 se poprawiłam humor za niecałe 8 zł. Uwielbiam ten wzór
reklama
Nieprawda Aga od Agaty właśnie od Agnieszki to Jagna JaguśU nas będzie Maja zawsze marzylismy i córeczce.. Majeczka, Majusia moja
A ja nie lubię jak ktoś z Agata na siłę robi Aga. Moja teściowa tak do mnie mówi... Dlatego jak ktokolwiek próbuje to mówię że Aga to jest od Agnieszki a ja mam po prostu na imię Agata. Przyjaciele mówią Agasia/Agatka i nawet mi to odpowiada. Ale żadna Aga nie jestem!!!
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Eeej ładne jeszcze wy macie drewniano w domu.... Mmm
Dzięki jakbym miała dziewczynkę to by miała cała wyprawkę albo w łowickie albo w góralskie. Ale chłopaka to nie będę w kwiotki pchać. Za to na chrzciny może mu ubranko kupię z parzenicami i nam sukienki w góralski wzór bo zawsze się marzyło to mi i młodym.
Mama7
Bardzo Ci dziekuje za odp. A powiedz mi ta książkę gdzie można nabyć ? Jakoś filmiki mi jeszcze nie wchodzą ale książka taka sprawdzona na początek by się przydała.
Karmienie piersią Magda karpienia- na pewno w księgarni Natuli, w necie też pewnie. To świeżutka książka.
Inka90
Ładne, choć wydaje mi się że z moim nazwiskiem średnio brzmi.Kornelia?
W rodzinie się śmieją, że jak nic nie znajdziemy dla dziewczynki to trzeba jej będzie dać na imię Marcelina ( starszak ma na imię Marcel)[emoji23]
Chloe.Chloe
Ja w ogole mam caly wor z imionami jakby ktos potrzebowal. Lubie i proste i oryginalne. Mam slabosc do imion mojego rodzenstwa, np. do Kasi
KINDERBUENOO88
Moj bedzie Leon Ksawery, a to dlatego, ze ojciec nie zgodzil sie na Lwa Ksawerego. Leon to hiszpanska odmiana Lwa.
Druga wersja to Tadeusz Jan. Po stryju i ojcu.
Ja mam imiona po ojcu i mamie. Matka mojego imienia nie lubi, a ja lubilam wersje, ze mam imiona po obojgu rodzicach. Oryginalne i dwa wiec jestem przyzwyczajona do oryginalnych i lubie dwa imiona przy nazwisku.
A jak masz na imię ?
kasiaczek89pl
Pije... jeszcze niby niczym nie wk...wił ale odezwała się trauma z poprzednich razy i już odryczałam i fizycznie źle mi ( trzęsiłapka, zgaga, skurcze)
Nie denerwuj się. Kurczę a tak fajnie było ...
kasiaczek89pl
Nieprawda Aga od Agaty właśnie od Agnieszki to Jagna Jaguś
Może to idzie rejonem... Tys mądrzejsza zreszta.
reklama
kasiaczek89pl
Karmienie piersią Magda karpienia- na pewno w księgarni Natuli, w necie też pewnie. To świeżutka książka.
Już zamówiona.