reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U nas będzie Maja:) zawsze marzylismy i córeczce.. Majeczka, Majusia moja :)

A ja nie lubię jak ktoś z Agata na siłę robi Aga. Moja teściowa tak do mnie mówi... Dlatego jak ktokolwiek próbuje to mówię że Aga to jest od Agnieszki a ja mam po prostu na imię Agata. Przyjaciele mówią Agasia/Agatka i nawet mi to odpowiada. Ale żadna Aga nie jestem!!!
Nieprawda Aga od Agaty właśnie od Agnieszki to Jagna Jaguś

Eeej :) ładne :) jeszcze wy macie drewniano w domu.... Mmm :)

Dzięki :) jakbym miała dziewczynkę to by miała cała wyprawkę albo w łowickie albo w góralskie. Ale chłopaka to nie będę w kwiotki pchać. Za to na chrzciny może mu ubranko kupię z parzenicami i nam sukienki w góralski wzór bo zawsze się marzyło to mi i młodym.

Moj bedzie Leon Ksawery, a to dlatego, ze ojciec nie zgodzil sie na Lwa Ksawerego. Leon to hiszpanska odmiana Lwa.
Druga wersja to Tadeusz Jan. Po stryju i ojcu.
Ja mam imiona po ojcu i mamie. Matka mojego imienia nie lubi, a ja lubilam wersje, ze mam imiona po obojgu rodzicach. Oryginalne i dwa wiec jestem przyzwyczajona do oryginalnych i lubie dwa imiona przy nazwisku.

A jak masz na imię ?

reklama
Do góry