Chloe.Chloe
Fanka BB :)
mi Zuzanna wcale nie kojarzy się z urodą a raczej charakteremTez nie powiem żeby jakaś piękna była po porodzie teraz prędzej. Ale charakter Zuzowaty całkowicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi Zuzanna wcale nie kojarzy się z urodą a raczej charakteremTez nie powiem żeby jakaś piękna była po porodzie teraz prędzej. Ale charakter Zuzowaty całkowicie
Jak będzie chłopiec to LESZEK
Dziewczynskie imię w rękach męża.. .
Też go lubieZobacz załącznik 884104 se poprawiłam humor za niecałe 8 zł. Uwielbiam ten wzór
Leszek Leszek czy Lech czy Lesław?Jak będzie chłopiec to LESZEK
Dziewczynskie imię w rękach męża.. .
U mnie miała byc Lilianna więc może te? Ale ze jest chłopak to Damian będzieŁadne, choć wydaje mi się że z moim nazwiskiem średnio brzmi.
W rodzinie się śmieją, że jak nic nie znajdziemy dla dziewczynki to trzeba jej będzie dać na imię Marcelina ( starszak ma na imię Marcel)[emoji23]
Łazienka bardzo ładna mój klimat no i duża, ja też mam wielką łazienkę normalnie metraż pokojuU mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy. U mnie dominują beże i niebieski. Poddasze mam całe wykończone w drewnie. A łazienka też się pochwalę. Mąż sam zrobił jak się tylko dowiedział że w ciąży jestem żeby było wygodnie mała dzidzię kąpać. Dodam że z zawodu jest szewcem ale po tym jak wybudowaliśmy dom to został i hydraulikiem i elektrykiem i plytkarzem
Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884118 Zobacz załącznik 884122