reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Efka19840 Kasia to fajne imię. Mój rocznik 1990 i okolice to właśnie był szal na Kaśki, u mnie w klasie na 26 dzieci byly 4 ze mną. Teraz widzę że to imię nie należy do popularnych, ale ja osobiście bardzo je lubię :)

@kasiaczek89pl mi się właśnie to podoba że można na milion sposobow mówić: Kasia, Kacha, Katarzyna, Kate, Katarzynka, Kaśka, Kasieńka... Można jeszcze dużo. Różni ludzie różnie do mnie mówią i ja to lubię :)

@KINDERBUENOO88 Justyna to ładne imię - mi się podoba :)

Gdybym ja wybierała dla naszej córki to była by Maja, Hania, Ela, Agata albo Alicja. Coś chyba z tych. Ale maz tym razem decyduje więc czekam aż się namysli. Podejrzewam że na sali porodowej się dowiem :D

Dostałam zdjęcia z sesji u fotografki, wstawię Wam takie bez buzi (jeśli w ogóle uda się dodać). Generalnie fajnie było na sesji i zdjęć też mamy całą masę ślicznych
1 (21).JPG

Załączniki

• 1 (21).JPG
    1 (21).JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 260
Ja musiałam się za każdym razem przyzwyczaić do wyglądu moich dzieci, że ten osobnik przy cycu to mój własny syn. Że po tych 9 miesiącach tak właśnie wygląda to moje wcześniej kopiące dziecie.
Nie było miłości od pierwszego wejrzenia jak to niektóre kobiety opisują.
Może i jestem felerna ale u mnie fajerwerków nie było.
Jak mi drugiego na brzuchu położyli to się wzruszyłam i pogłaskałam po.główce ale nie było takiego Bum.
Jeśli rozumiecie o.co chodzi ......

Pierwszy syn nie zmienił się bardzo przez pierwsze dni.
Za to drugiego jak mi.dali już ubranego to pomyślałam że wygląda jak mały chińczyk. Hihihi. Takie miał skośne oczka. A na drugi dzień się zmienił i zrobiły się okrągłe już.
:laugh2:
Ale obaj mi się podobali:tak: hihi

reklama
U mnie też wszędzie dominuje drewno. Ogólnie nie lubię bieli i szarosci. Za bardzo mi się z laboratorium kojarzy. U mnie dominują beże i niebieski. Poddasze mam całe wykończone w drewnie. A łazienka też się pochwalę. Mąż sam zrobił jak się tylko dowiedział że w ciąży jestem żeby było wygodnie mała dzidzię kąpać. Dodam że z zawodu jest szewcem ale po tym jak wybudowaliśmy dom to został i hydraulikiem i elektrykiem i plytkarzem
Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884116 Zobacz załącznik 884118 Zobacz załącznik 884122
Łazienka bardzo ładna mój klimat no i duża, ja też mam wielką łazienkę normalnie metraż pokoju

Do góry