kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie...wstałam po 8, a dopiero śniadanie wcisnęłam w siebie, było mi niedobrze, myślałam, że zemdleje jak wstałam z łóżka nie wiem, czy to wina pizzy na kolację zapijanej fanta czy igraszek z moim S już jest troszkę lepiej, wiatrak chodził całą noc, teraz też nie wyłączyłam.
Ja dzisiaj robię krupnik, tylko nie wiem jak, bo nigdy nie robiłam nie mam siły nawet z łóżka wyjść, a ja tak zawsze kochałam lato i upały...podejrzewam, że jakbym w ciąży nie była to by padało całe lato jak w tamtym roku
Ktoś chwalił się łazienka to może ja tez
Zobacz załącznik 884043
Tez nie mam kombinezonu ani kury..hmm nie chce w październiku rodzic!kurcze wizyta dopiero za 2 tyg, ciekawa jestem co u mojego małego
Bratowa męża ma na imię Wioletta ale całe życie jest Kaśka tylko w papierach ma to imię swojeBuła. Ja to mam już chyba z braku innych ... i tak szczerze to nie cierpię zdrobnień żadnych Kaś, Kasiek. Katarzyna i już.
Bratowa męża ma na imię Wioletta ale całe życie jest Kaśka tylko w papierach ma to imię swoje
A w ogóle u mnie Kacper np. miałbyć odkąd byłam w przedszkolu... Normalnie z moim bratem do krasnali chodził taki Kacper wtedy to było b. rzadkie imię. I on był taki rozkoszny i wiedzia£am że musi tak na imię mieć mój pierwszy syn... mniejsza że w 2008 r. popularność tego imienia sięgała pierwszej piątki. A Bartosz (broń Panie Boże Bartłomiej) bo przez 28l życia poznałam samych zaje..istych Bartoszy!!! Chłopy takie że konie kraść.
Mikołaja miało nie być bo miała być Mańka... no ale skoro się okazało że Mania ma jajka zamiast broszki... Było kombinowane. Mój kochany dziadek tata mamy tak miał na imię. No i konieczne warunki to imię spełniało czyli pierwsza M i krótkie imię bez wielu durnych zdrobnień. Mógłby być jeszcze Maciek ale to imię mojego ojca...
Synowie chcieli by młody był Maks (jak pies dla mnie) Oskar (litości) Kuba (psa Kubę miałam) Alwin (jak ta wiewiórka z bajki) i Mikołaj im się nie podobało. Teraz im obojętne opowiadają że mama wybrała i im wszystko jedno... tak naprawdę to chyba tylko ja to imię akceptuję w pełni choć ostatnio zastanawiałam się nad MIECIEM
Pije... jeszcze niby niczym nie wk...wił ale odezwała się trauma z poprzednich razy i już odryczałam i fizycznie źle mi ( trzęsiłapka, zgaga, skurcze)Pije / wkurwia / to i to ?
U nas będzie Maja zawsze marzylismy i córeczce.. Majeczka, Majusia moja
A ja nie lubię jak ktoś z Agata na siłę robi Aga. Moja teściowa tak do mnie mówi... Dlatego jak ktokolwiek próbuje to mówię że Aga to jest od Agnieszki a ja mam po prostu na imię Agata. Przyjaciele mówią Agasia/Agatka i nawet mi to odpowiada. Ale żadna Aga nie jestem!!!