kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Wszystkie wrześniowe porody i dzieci z kurami kombinezonami smyka bez oksytocyny i co tam jeszcze?
Nie mam kury ani kombinezonu ... co to będzie , co to będzie ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie wrześniowe porody i dzieci z kurami kombinezonami smyka bez oksytocyny i co tam jeszcze?
Nie mam kury ani kombinezonu ... co to będzie , co to będzie ....
Cześć [emoji4]
Ja oczywiście już nie śpię, tak marudziłam, że zmęczona itp a wstałam tak szybko i już obudzona na maxa.
Znalazłam markę colorstories.pl maja do dziś do końca dnia -15%. Bardzo ładne rzeczy
Bo oczywiście jak spać nie mogę to kupuje w tych cholernych internatach
No wiadomo, nie urodzisz we wrześniu
Czekam z tęsknotą na panią doktor . Normalnie proszę Boga ,żeby było tak ,żeby na pewno dla małej nie było zagrożenia i żebym wyszła stąd jak najszybciej.
No moja pani doktor powiedziała,że może to przez nerki. Póki co w szpitalu inna lekarz przyjęła mnie jak symulanta i intruza .No ja tez tak myśle ... tylko nie mam pojęcia co oni obstawiają wogole ze Ci dolega ? Nie ma jak w domu przecież .
No moja pani doktor powiedziała,że może to przez nerki. Póki co w szpitalu inna lekarz przyjęła mnie jak symulanta i intruza .
Dziś zrobi wszystkie badania. Może coś będzie z tego, może nie. A może taka moja natura. [emoji12]
No moja pani doktor powiedziała,że może to przez nerki. Póki co w szpitalu inna lekarz przyjęła mnie jak symulanta i intruza .
Dziś zrobi wszystkie badania. Może coś będzie z tego, może nie. A może taka moja natura. [emoji12]
Hejo hejo u mnie też słabo ze snem...
Kasia.. Niezli Ci lekarze, ja to nie mam słów że aż takie rozbieżności mogą być typu rozwarcie na 4 cm vs brak rozwarcia....
Nosz !!!
Marta a waga elektroniczna czy taka jakby na odważniki metalowa? ostro. A mówią że na szpitalnej diecie się chudnie. A tu proszę, kraj mlekiem i miodem płynący.
Ja niestety znowu dziś przekroczyłam cukier 103 daje sobie czas do końca tygodnia, a w poniedziałek wbijam do Diabetologa. Martwię się czy nic się nie stanie dziecku. Wkurza mnie to wszystko już.
O 16 40 wizyta, to przynajmniej zobaczymy co u maluszka. I co z tym czopem. Bo wczoraj w szpitalu baba stwierdziła że czop to jeszcze jest... Kur. Waa. Każdy swoje. Niech już wróci mój Bartosz z tego urlopu, nie miał kiedy się urlopowac tylko w sierpniu. Jakby nie mógł w październiku