reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Cześć [emoji4]

Ja oczywiście już nie śpię, tak marudziłam, że zmęczona itp a wstałam tak szybko i już obudzona na maxa.

Znalazłam markę colorstories.pl maja do dziś do końca dnia -15%. Bardzo ładne rzeczy :):)

Bo oczywiście jak spać nie mogę to kupuje w tych cholernych internatach :p

Wszystko przez te internety... :) jakbyś nie miała zajęcia to może spalabys cała noc :) a tak mózg myśli - zakupy internetowe , zakupy ... i się budzi :)

No ja tez tak myśle ... tylko nie mam pojęcia co oni obstawiają wogole ze Ci dolega ? Nie ma jak w domu przecież .
No moja pani doktor powiedziała,że może to przez nerki. Póki co w szpitalu inna lekarz przyjęła mnie jak symulanta i intruza .
Dziś zrobi wszystkie badania. Może coś będzie z tego, może nie. A może taka moja natura. [emoji12]

No moja pani doktor powiedziała,że może to przez nerki. Póki co w szpitalu inna lekarz przyjęła mnie jak symulanta i intruza .
Dziś zrobi wszystkie badania. Może coś będzie z tego, może nie. A może taka moja natura. [emoji12]

To pewnie zrobią badania z krwi typu mocznik , kreatynina itd i może usg tych nerek [emoji848] tak myśle. Do jutra pewnie będą chcieli Cię trzymać bo zanim wyniki ... zreszta tak standardowo chyba trzy dni trzymają ... oby Ci nic złego nie wyszło i puścili

Wstałam. W miarę się wyspalam, z przerwami na siku. A ze nadrabiam picie to pewnie z piec razy wędrowałam. Raczej bez głupich snów było ... Nogi mnie coś bolą.

Najgorzej jak lekarz nastraszy, idziesz do szpitala w leku o dziecku i w ogóle a tam traktują Cię jak symulanta, bo przecież każdy marzy by siedzieć w szpitalu i jeść te rarytasy...:(

reklama
Hejo hejo :) u mnie też słabo ze snem...

Kasia.. Niezli Ci lekarze, ja to nie mam słów że aż takie rozbieżności mogą być typu rozwarcie na 4 cm vs brak rozwarcia....
Nosz !!!

Marta a waga elektroniczna czy taka jakby na odważniki metalowa? :) ostro. A mówią że na szpitalnej diecie się chudnie. A tu proszę, kraj mlekiem i miodem płynący.

Ja niestety znowu dziś przekroczyłam cukier 103 :( daje sobie czas do końca tygodnia, a w poniedziałek wbijam do Diabetologa. Martwię się czy nic się nie stanie dziecku. Wkurza mnie to wszystko już.

O 16 40 wizyta, to przynajmniej zobaczymy co u maluszka. I co z tym czopem. Bo wczoraj w szpitalu baba stwierdziła że czop to jeszcze jest... Kur. Waa. Każdy swoje. Niech już wróci mój Bartosz z tego urlopu, nie miał kiedy się urlopowac tylko w sierpniu. Jakby nie mógł w październiku :p

No właśnie : każdy swoje. Mój wraca już w poniedziałek. Stanowczo wole go słuchać. Ta znacznie skrócona szyjkę , rozwarcie i wogole ... ten poród już za rogiem. Lubię to !! A swoją droga wydaje mi się ze 26 lat doświadczenia położniczego coś znaczy. I to w jednej placówce. I nie martw się będzie dobrze ... to chyba niewielkie przekroczenie -oświeć mnie

Do góry