Tylko nie rodź ródź jakkolwiek sugeruje mi łódź jeszczeMi się usnęło przeczytałam , zrozumiałam ale nie odp dobrej nocy Kobitki
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Ja tam nie wiem, rownie dobrze on może mieć taki szalony orient. Fakt, że mody ewidentnie zlazł nizej, bo czuje, że sie "kończy" bardzo nisko.Dla mnie on taki sam.... ale nie widzę Cię codziennie...
D
Deleted member 181710
Gość
Ja się położyłam. Wrzuciłam kilka poduch do obserwowanych. Jutro zdecyduje.
....
Syrena wyła mi za oknem (remize mam 150 metrów dalej), pożar gdzieś.
Nie lubię jak tak wyje. Zawsze się zastanawiam gdzie oni pojadą i czy czasem coś wkoło się nie pali. Takiego stracha mam.
No ale takie temperatury to nie ma co się dziwić.
Wszystko suche to iskra wystarczy i pożar gotowy
Ula przed chwilą mi takie tango odstawiła że aż zabolało.
Aż lampkę włączyłam na chwilę, patrzę na brzuch a on faluje dookoła pępka
Uwierzcie, wyglądało to jak kosmosu. I to dobre 10 sekund tak.
Jakby ktoś od spodu łyżką mieszał
....
Nie lubię jak tak wyje. Zawsze się zastanawiam gdzie oni pojadą i czy czasem coś wkoło się nie pali. Takiego stracha mam.
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Ja swoją kurę kupiłam na calydlamamy.pl bo tam maja promocje na nie, nie duże bo tak 8-12% trzeba polować ( teraz jest 8). Ogólnie super sklep, fajne zabawki i akcesoria maja często ciut taniej niż reszta.
A sama kura rewelacja, miękki velvet i wygodna, sama narazie z niej korzystam póki jeszcze nie wyprana
A sama kura rewelacja, miękki velvet i wygodna, sama narazie z niej korzystam póki jeszcze nie wyprana
Załączniki
Miki tylko tak..Ja się położyłam. Wrzuciłam kilka poduch do obserwowanych. Jutro zdecyduje.
....
KINDERBUENOO88
Cześć [emoji4]
Ja oczywiście już nie śpię, tak marudziłam, że zmęczona itp a wstałam tak szybko i już obudzona na maxa.
Znalazłam markę colorstories.pl maja do dziś do końca dnia -15%. Bardzo ładne rzeczy
Bo oczywiście jak spać nie mogę to kupuje w tych cholernych internatach
Ja oczywiście już nie śpię, tak marudziłam, że zmęczona itp a wstałam tak szybko i już obudzona na maxa.
Znalazłam markę colorstories.pl maja do dziś do końca dnia -15%. Bardzo ładne rzeczy
Bo oczywiście jak spać nie mogę to kupuje w tych cholernych internatach
U
użytkownik 180176
Gość
Hej . Ja nie spałam połowę nocy. Ciągle się budziłam. Do 23 , co chwilę ktoś wchodził i badal serduszko dzidziusia , potem ciśnienie. I od 5 rano to samo. Potem te drętwienia , bóle kości. Porażka [emoji16][emoji16][emoji16]
No stanęłam na wagę a dziś mam półtora kilo więcej niż wczoraj . To pewnie po tej kolacji [emoji16][emoji16][emoji16] ha ha ha ha.
No stanęłam na wagę a dziś mam półtora kilo więcej niż wczoraj . To pewnie po tej kolacji [emoji16][emoji16][emoji16] ha ha ha ha.
kasiaczek89pl
Hej . Ja nie spałam połowę nocy. Ciągle się budziłam. Do 23 , co chwilę ktoś wchodził i badal serduszko dzidziusia , potem ciśnienie. I od 5 rano to samo. Potem te drętwienia , bóle kości. Porażka [emoji16][emoji16][emoji16]
Na sto procent od kolacji ! A serio to powodzenia na badaniach obyś szybko się dowiedziała co jest grane
KINDERBUENOO88
Tez obstawiam kolacje
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Czekam z tęsknotą na panią doktor . Normalnie proszę Boga ,żeby było tak ,żeby na pewno dla małej nie było zagrożenia i żebym wyszła stąd jak najszybciej.Na sto procent od kolacji ! A serio to powodzenia na badaniach obyś szybko się dowiedziała co jest grane