reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja się położyłam. Wrzuciłam kilka poduch do obserwowanych. Jutro zdecyduje.
....
Syrena wyła mi za oknem (remize mam 150 metrów dalej), pożar gdzieś.
Nie lubię jak tak wyje. Zawsze się zastanawiam gdzie oni pojadą i czy czasem coś wkoło się nie pali. Takiego stracha mam.
No ale takie temperatury to nie ma co się dziwić.
Wszystko suche to iskra wystarczy i pożar gotowy :no2:

Ula przed chwilą mi takie tango odstawiła że aż zabolało.
Aż lampkę włączyłam na chwilę, patrzę na brzuch a on faluje dookoła pępka
:errr:
Uwierzcie, wyglądało to jak kosmosu. I to dobre 10 sekund tak.
Jakby ktoś od spodu łyżką mieszał

Ja swoją kurę kupiłam na calydlamamy.pl bo tam maja promocje na nie, nie duże bo tak 8-12% trzeba polować ( teraz jest 8). Ogólnie super sklep, fajne zabawki i akcesoria maja często ciut taniej niż reszta.

A sama kura rewelacja, miękki velvet i wygodna, sama narazie z niej korzystam póki jeszcze nie wyprana :)

IMG_2654.JPG

Załączniki

• IMG_2654.JPG
    IMG_2654.JPG
    347,7 KB · Wyświetleń: 308
Ja się położyłam. Wrzuciłam kilka poduch do obserwowanych. Jutro zdecyduje.
....
Syrena wyła mi za oknem (remize mam 150 metrów dalej), pożar gdzieś.
Nie lubię jak tak wyje. Zawsze się zastanawiam gdzie oni pojadą i czy czasem coś wkoło się nie pali. Takiego stracha mam.
No ale takie temperatury to nie ma co się dziwić.
Wszystko suche to iskra wystarczy i pożar gotowy :no2:

Ula przed chwilą mi takie tango odstawiła że aż zabolało.
Aż lampkę włączyłam na chwilę, patrzę na brzuch a on faluje dookoła pępka
:errr:
Uwierzcie, wyglądało to jak kosmosu. I to dobre 10 sekund tak.
Jakby ktoś od spodu łyżką mieszał
Miki tylko tak..

Hej . Ja nie spałam połowę nocy. Ciągle się budziłam. Do 23 , co chwilę ktoś wchodził i badal serduszko dzidziusia , potem ciśnienie. I od 5 rano to samo. Potem te drętwienia , bóle kości. Porażka [emoji16][emoji16][emoji16]

No stanęłam na wagę a dziś mam półtora kilo więcej niż wczoraj . To pewnie po tej kolacji [emoji16][emoji16][emoji16] ha ha ha ha.

Hej . Ja nie spałam połowę nocy. Ciągle się budziłam. Do 23 , co chwilę ktoś wchodził i badal serduszko dzidziusia , potem ciśnienie. I od 5 rano to samo. Potem te drętwienia , bóle kości. Porażka [emoji16][emoji16][emoji16]

No stanęłam na wagę a dziś mam półtora kilo więcej niż wczoraj . To pewnie po tej kolacji [emoji16][emoji16][emoji16] ha ha ha ha.

Na sto procent od kolacji ! A serio to powodzenia na badaniach obyś szybko się dowiedziała co jest grane :)

Tez obstawiam kolacje :)

reklama
Do góry