reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Najgorzej jak lekarz nastraszy, idziesz do szpitala w leku o dziecku i w ogóle a tam traktują Cię jak symulanta, bo przecież każdy marzy by siedzieć w szpitalu i jeść te rarytasy...:(

No jasne każdy chce na takie wczasy jechać. Ja tez się śmiałam ze zamiast na weekend do spa to do szpitala się wybrałam na zabiegi ... zawsze się jakaś nieudana osoba trafi i potem człowiek ma traumę po takiej...

reklama
No moja pani doktor powiedziała,że może to przez nerki. Póki co w szpitalu inna lekarz przyjęła mnie jak symulanta i intruza .
Dziś zrobi wszystkie badania. Może coś będzie z tego, może nie. A może taka moja natura. [emoji12]
Marta! Poproś o badanie tarczycy! Mi końcówka ciąży z Werką zafundowała ogromną niedoczynność tarczycy i objawiała się właśnie w ten sposób - w 3 trymestrze nagle zaczęłam tyc na umor

Hej . Ja nie spałam połowę nocy. Ciągle się budziłam. Do 23 , co chwilę ktoś wchodził i badal serduszko dzidziusia , potem ciśnienie. I od 5 rano to samo. Potem te drętwienia , bóle kości. Porażka [emoji16][emoji16][emoji16]

No stanęłam na wagę a dziś mam półtora kilo więcej niż wczoraj . To pewnie po tej kolacji [emoji16][emoji16][emoji16] ha ha ha ha.
Za dobrze Cię tam karmią :D

U mnie ciężka noc, nie dało się spać taki zaduch w pokoju pomimo otwartego okna. Budziłam się na siku chyba z 5 razy , jeszcze mały skopał mi żebra, a na koniec doszedł jakis mega głupi sen .

Powinno być rano do 90 niby. . Jutro wezmę jeszcze matki glukometr porównam na dwóch.

Ja to normalnie się denerwuje i za siebie i za was. Jak patrzę i widzę jak lekarze się zachowują, jakie są różnice... No to do hu ja nie podobne.

Kochana ale tak było , jest i będzie ... wiec nie ma się co denerwowac ja już podchodzę do tego na luzaku ... szkoda Twojego zdrowia i dzidzi.

Marcie się spodoba w tym szpitalu, siłą nie wygonia :)

Kasia no ja wiem, ale to nie powinno tak być. Skończyli chyba jakieś szkoły, mają lata praktyki i doświadczenie. Ja rozumiem niewielkie różnice ok. Ale aż tak?

Jak w każdej innej branży. Są lekarze i partacze ... to tak jak w „Usterce” jeden na kilku fachowców wogole ma pojęcie co robi. No smutne ale prawdziwe

reklama
Do góry