reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Właśnie wróciłam do domu. A wyszłam po 15... kurde nie lubię mieć gości, i mówię to otwarcie. Kurde, siostra mojego K jej córki lat 14 i 11. Jedna co chwile obrażona nastolatka, na wszystko narzeka, awantury ze nie tak zdjęcie zrobione itp a druga zachowuje się jak mały dzidziuś i wiecznie coś chce i matka która chce wszystkim dogodzić a na koniec siada z bezradności. Nosz kurde, przekazałam z milion kilometrów. Pytam się co chcą robić to obojętne to mówię i planuje ( bo ja tak lubię ) a potem zmiana bo one jednak to i to i każda co innego. A ja łaziłam w tych 30 stopniach tam i siam. U nas obchody powstania warszawskiego to dużo się działo. Jestem tak zmęczona, że ledwo na oczy widzę.
Byliście gdzieś na tych obchodach w ten upał? Szacun.

reklama
Chodzilo mi o to samo co @wiciowamama napisala. Ja mam poduszke weza do spania i ponoc do karmienia rez sie nadaje
Na dobrą sprawę to i zwykła poduszka się nadaje. Ale kura babci dany jest taka ladna! :D

Matko, poczułam jak mi się młody na doly ciśnie. Wstałam, a stary do mnie, ze coś dziwnie mi brzuch zjechał. Ciekawe co jutro na wizycie...

Załączniki

• IMG_20180801_234743.jpg
    IMG_20180801_234743.jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 149
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie. Dodatkowa paczka podpasek, dodatkowa para gaci siatkowych, pieluchy tetrowe, nożyczek nie mam do paznokci.... takie pierdoły raczej
Poduszkę do karmienia chce kupić. Rozważam rogala zwykłego albo taką podusie-kure
Tez mam zamiar poduche do karmienia kupic. Jak sie na cos zdecydujesz to pokaz, bo ja nie wiem ktora wziac

reklama
Do góry