reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To u nas nie ma takich rarytasów. Sklepik jest ale żadnych bułek nic takiego , batoniki woda i jakieś pierdoły typu misie i gazety

To u nas właśnie wypas i z tego baru są obiadki i śniadanka, pewnie jakby pana zaczepił jak przyniesie obiady to dostarczył by do sali co się chce. Z gazetami chyba gorzej bo nie ma przemysłówki. Apteka tylko. Gazety to tak w kiosku niedaleko ale tyle bym nie polazla bez dziecka.

reklama
Hej nie pisałam nic , bo oczekuję lekarza w szpitalu. Będę chwilkę na patologii ciąży. Niestety moja opuchlizna zaniepokoiła panią doktor i stwierdziła ,że mogę mieć problem z nerkami. To ,że tyje nie jest normalne, woda zatrzymuje się w organizmie. Do tego te leukocyty w moczu i kolejne zapalenie pochwy. Z małą wszystko dobrze. Waży 3, kg. A dziś mamy 34+5 :) Zobacz załącznik 883638
Śliczna, kuruj się i daj znak

To u nas właśnie wypas i z tego baru są obiadki i śniadanka, pewnie jakby pana zaczepił jak przyniesie obiady to dostarczył by do sali co się chce. Z gazetami chyba gorzej bo nie ma przemysłówki. Apteka tylko. Gazety to tak w kiosku niedaleko ale tyle bym nie polazla bez dziecka.
Wolałabym ciepłe jedzonko od tych gazet :)

Szyłam
Ale już mnie upał zmógł....

Leżę. W lewym boku kuje
...
Dziewczynki poleciały po koleżankach. Sama w domu z kotami....
Nawet do mojego nie będę dzwonić bo jego współpracownik dzis na kacu gigancie przybył rano i po 1,5h pracy zmył się do domu...... Więc mój ma tam urwanie wszystkiego. ....

Nie zazdroszczę mu... A do tego odparzyl sobie jaśnie pańskie 4 litery bo gdzie on do pracy w spodenki się ubierze.... Nie- jeansy-no to ma.....

Stary zawiózł mnie do MOPSU. Nie wiem jak u @Bajdelka35. było ale u mnie 13:13 kolejka jak do Las Vegas. Ja weszłam tylko po papiery na 500+ rodzinne wychowawcze becikowe z tyt. ur. dziecka itp. Normalnie k..a tyle co Pan Tadeusz z 13 księgą włącznie. Podrzucił mnie do domu i pojechał. Wymiotować mi się chce. Głowa rozbolała i myślałam że nie doniosę siku do mieszkania! Masakra. No szczę na potęgę i nie że kap kap tylko fontanna.

Ale Warszawa dziś piękna! Flagi. Ludzie w koszulkach Polski Walczącej lub z opaskami na ramionach. Super.

A poza tym ze mną ok. Choć skurcz miałam w aucie taaaaaaaaki.

Może ciśnienie masz wysokie ? Stad głowa i niedobrze

U mnie stary chce być a młode ciężko znoszą samotne noclegi u babci. Wiec lepiej w dzień.
No ja planuję urodzić jak moi pojadą nad morze więc oni się będą byczyć mnie elegancko katetka zawiezie. Urodzę sobie na spokojnie i wyślę im zdjęcie młodego. Potem niech mnie teście odbiorą co by młode jeszcze nad morzem posiedziały a ja z Mikim miała w domu chwilę spokoju.

Ty @kasiaczek89pl. piszesz że młody się leni a ja ledwo piszę bo mi fika gnojek...

Hej dziewczyny czy któraś tutaj może powiedzieć jakie miała 1 i 2 porody czy był szybszy jeden od 2 ???
Pozdrawiam.serdecznie [emoji5]

reklama
A ja lubię duże pały i choćby nie wiem jak zwinny to mnie mały nic a nic nie rusza...

Jak otwarcie.... nie no seksik był miodzio ale czasem się tęsknilo za konkretem :) tyle ze on potrafił i godzinę i z trzy razy raz po raz to standardowo... i jeszcze francuska dokończył ... za to mąż ma fajnego, dużego i z nim wole ostre krótsze akcje :):)

Do góry