reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam Was wszystkie gorąco. Ja dziś od rana szpital i wizyta u diabetologa. Cukry bez szału to i podniosła mi ilość insuliny . Zrobiła badanie szyjka długa i zamknięta. Dostałam skierowanie na CC i najszybciej to skończony 39 tydzień . Czyli termin mam na 11 września i córcia będzie z nami, no chyba że wcześniej będzie chciała. Pierwsza ciąża przed terminem więc nigdy nie wiadomo.

No ja planuję urodzić jak moi pojadą nad morze więc oni się będą byczyć mnie elegancko katetka zawiezie. Urodzę sobie na spokojnie i wyślę im zdjęcie młodego. Potem niech mnie teście odbiorą co by młode jeszcze nad morzem posiedziały a ja z Mikim miała w domu chwilę spokoju.

Ty @kasiaczek89pl. piszesz że młody się leni a ja ledwo piszę bo mi fika gnojek...
Czyli kiedy będziesz rodzic? Bo widzę że masz wszystko zaplanowane?! Hihi

Wiem nie odkryje nic nadzwyczajnego ale kuźwa gorąco!!!!! To jest masakra, leżę w domu bo na ogrodzie się nie da, będę odsypiac nockę, obiadek pyszny u mamusi,

Ja mało dziś pije ale zjadłam dużo arbuza jak wstanę to nadrobię

Dobranoc

Jak otwarcie.... nie no seksik był miodzio ale czasem się tęsknilo za konkretem :) tyle ze on potrafił i godzinę i z trzy razy raz po raz to standardowo... i jeszcze francuska dokończył ... za to mąż ma fajnego, dużego i z nim wole ostre krótsze akcje :):)
No ja jestem zwolennikiem raz a dobrze. Nie bawi mnie przeciąganie g...na przez morze stąd uposażenie musi być takie job twoju raz.

reklama
Właśnie też mi się tak wydaje :( ja miałam takie ładne te cukry, a wczoraj 100, dziś 105. No fakt wstałam w nocy po północy wzięłam prysznic i jeszcze zjadłam a rano na czczo mierzyłam o 6, więc może za mała przerwa? Czort wie. Ale jak się nie uspokuje do końca tygodnia to potrzebna będzie interwencja.

Dzięki za odpowiedź :*

No na czczo to po minimum 8 godzinach od posilku ostatniego, wiec dzisiaj moglas miec wyzszy po nocnym podjadaniu

Do góry