reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To u nas nie ma takich rarytasów. Sklepik jest ale żadnych bułek nic takiego , batoniki woda i jakieś pierdoły typu misie i gazety

To u nas właśnie wypas i z tego baru są obiadki i śniadanka, pewnie jakby pana zaczepił jak przyniesie obiady to dostarczył by do sali co się chce. Z gazetami chyba gorzej bo nie ma przemysłówki. Apteka tylko. Gazety to tak w kiosku niedaleko ale tyle bym nie polazla bez dziecka.

reklama
Hej nie pisałam nic , bo oczekuję lekarza w szpitalu. Będę chwilkę na patologii ciąży. Niestety moja opuchlizna zaniepokoiła panią doktor i stwierdziła ,że mogę mieć problem z nerkami. To ,że tyje nie jest normalne, woda zatrzymuje się w organizmie. Do tego te leukocyty w moczu i kolejne zapalenie pochwy. Z małą wszystko dobrze. Waży 3, kg. A dziś mamy 34+5 :) Zobacz załącznik 883638
Śliczna, kuruj się i daj znak

To u nas właśnie wypas i z tego baru są obiadki i śniadanka, pewnie jakby pana zaczepił jak przyniesie obiady to dostarczył by do sali co się chce. Z gazetami chyba gorzej bo nie ma przemysłówki. Apteka tylko. Gazety to tak w kiosku niedaleko ale tyle bym nie polazla bez dziecka.
Wolałabym ciepłe jedzonko od tych gazet :)

Szyłam
Ale już mnie upał zmógł....

Leżę. W lewym boku kuje
...
Dziewczynki poleciały po koleżankach. Sama w domu z kotami....
Nawet do mojego nie będę dzwonić bo jego współpracownik dzis na kacu gigancie przybył rano i po 1,5h pracy zmył się do domu...... Więc mój ma tam urwanie wszystkiego. ....

Nie zazdroszczę mu... A do tego odparzyl sobie jaśnie pańskie 4 litery bo gdzie on do pracy w spodenki się ubierze.... Nie- jeansy-no to ma.....

Stary zawiózł mnie do MOPSU. Nie wiem jak u @Bajdelka35. było ale u mnie 13:13 kolejka jak do Las Vegas. Ja weszłam tylko po papiery na 500+ rodzinne wychowawcze becikowe z tyt. ur. dziecka itp. Normalnie k..a tyle co Pan Tadeusz z 13 księgą włącznie. Podrzucił mnie do domu i pojechał. Wymiotować mi się chce. Głowa rozbolała i myślałam że nie doniosę siku do mieszkania! Masakra. No szczę na potęgę i nie że kap kap tylko fontanna.

Ale Warszawa dziś piękna! Flagi. Ludzie w koszulkach Polski Walczącej lub z opaskami na ramionach. Super.

A poza tym ze mną ok. Choć skurcz miałam w aucie taaaaaaaaki.

Może ciśnienie masz wysokie ? Stad głowa i niedobrze

U mnie stary chce być a młode ciężko znoszą samotne noclegi u babci. Wiec lepiej w dzień.
No ja planuję urodzić jak moi pojadą nad morze więc oni się będą byczyć mnie elegancko katetka zawiezie. Urodzę sobie na spokojnie i wyślę im zdjęcie młodego. Potem niech mnie teście odbiorą co by młode jeszcze nad morzem posiedziały a ja z Mikim miała w domu chwilę spokoju.

Ty @kasiaczek89pl. piszesz że młody się leni a ja ledwo piszę bo mi fika gnojek...

Hej dziewczyny czy któraś tutaj może powiedzieć jakie miała 1 i 2 porody czy był szybszy jeden od 2 ???
Pozdrawiam.serdecznie [emoji5]

reklama
A ja lubię duże pały i choćby nie wiem jak zwinny to mnie mały nic a nic nie rusza...

Jak otwarcie.... nie no seksik był miodzio ale czasem się tęsknilo za konkretem :) tyle ze on potrafił i godzinę i z trzy razy raz po raz to standardowo... i jeszcze francuska dokończył ... za to mąż ma fajnego, dużego i z nim wole ostre krótsze akcje :):)

Do góry