reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Nie [emoji23]
Nieładnie mamuśka. A potem się dziwi ze takie sny
RooibosGirl
No, to akurat trzeba zobaczyć, żeby zrozumieć. S. pochodzi mniej-więcej z tamtych rejonów, tam kiedyś był las... a teraz połamane zapałki... brr...My jechaliśmy w listopadzie do Bytowa i jak zobaczyłam ten leżący las na kilometrach kwadratowych to było przerażajace ! Dopiero sobie uzmysłowiłam jak poważna to była burza- w życiu czegoś takiego nie widziałam
Jeszcze mam trochę czasu [emoji23][emoji23][emoji23]Nieładnie mamuśka. A potem się dziwi ze takie sny
KINDERBUENOO88
Mi z rzadka, przy kichaniu jak już.
Ale wkładki i tak noszę non stop bo bez tego gacie mokre od upławów
Ja w te upały w ogóle chodzę bez gaci
Jest tak gorąco a tak sobie wietrze i jest przyjemnie
18grudzien
Mama7
O rany. A ja zasuwam co dzień po schodach na 1 piętro po 5 razy na dzień to lekko.
Jeżdżę rowerem, trzeba to okno umyje, podlewam krzaczki z konewki dużej bo tak daleko mi.nie sięga wąż.
Ostatnio szafkę musiałam wynieść bo nie zmieściła się już ta od kompletu do łazienki a.mój chłop zapomniał o niej.
I ciągle gdzieś muszę chodzić.
A to któryś z chłopców rozwali kolano i trzeba po plaster, A to wody dolać z wiadra do basenu, a to się biją i trzeba interwencji, pranie powiesić, wczoraj też Wyprałam na dworze to siedzisko od bujaczka FP, babci pomóc podlać działkę bo jest po operacji na zaćme i się.nie może schylać, albo jej pomóc słoiki wnieść też na 1 piętro
No niby normalne rzeczy ale już czuje powoli to zmęczenie. W dodatku 30°
....
A i tak czuje że będę musiała zaś znosić oxy bo kluska się zasiedzi, pomimo mojego wysiłku i robienia rzeczy teoretycznie "wywołujących"
OMG.. I jeszcze jesteś w ciąży???
Ja też. Wczoraj do gina tak się wybrałam. Kiecka i nic pod. No na samolocie pół biedy ale do tętna zadrzyj sukienkę a ja bez gaci to szarpnęłam te ligniny i się okryłam.... dobrze że KTG nie robili bo by ligniny zabrakłoJa w te upały w ogóle chodzę bez gaci
Adell1994
To ja jestem chyba jedyną osobą która nie lubi bezyCudowna jak ja kocham takie bezy [emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Adell1994
Ja tak samoJa w te upały w ogóle chodzę bez gaci