Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nienawidze wręcz. Ogólnie nie lubię raczej słodyczy.To ja jestem chyba jedyną osobą która nie lubi bezy
Hahaha no ja też się wietrze [emoji14]I teraz będę myśleć jak zobaczę na ulicy ciężarną : ma gacie czy nie ma
U nas dzisiaj święto, trzecia rocznica ślubu z racji tego, że mąż jest lasuchem i wielbicielem przeslodkich deserów czeka na niego Pavlova (ja zresztą też nie pogardzie).
Ja muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do końca sierpnia, żeby było bezpiecznie. Chociaż różnie może się zdarzyć, w piątek kontrolne usg więc coś się może wyjaśni.
Boziuuu, przez cały miesiąc nie zrobiłam tyłek prania co przez ostatnie kilka dni ! Nie nadążam z prasowaniem
dziewczyny z racji tego że dziecko uciska na pęcherz zdaża wam się popuszczać mocz?
Ja ciągle noszę wkładki z tego krępującego powodu :/
Ja jak gdzieś wychodzę to zakładam bieliznę obowiązkowoI teraz będę myśleć jak zobaczę na ulicy ciężarną : ma gacie czy nie ma
Ano jestemOMG.. I jeszcze jesteś w ciąży???
To możemy sobie przybić piątkę Ja słodycze też bardzo rzadko jem jak jakieś ciasto to się skuszę ale czekolada czy batoniki to już mogą dla mnie nie istniećJa nienawidze wręcz. Ogólnie nie lubię raczej słodyczy. Hahaha no ja też się wietrze [emoji14]
Co Ty masz z tym przenoszeniem? [emoji14]
TakSama piekłaś?
Ostatnio jak byliśmy odwiedzić chłopa babcię to mnie częstowała plackiem i ciastkamiJa nienawidze wręcz. Ogólnie nie lubię raczej słodyczy.