reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U nas dzisiaj święto, trzecia rocznica ślubu :) z racji tego, że mąż jest lasuchem i wielbicielem przeslodkich deserów czeka na niego Pavlova (ja zresztą też nie pogardzie:D).
Ja muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do końca sierpnia, żeby było bezpiecznie. Chociaż różnie może się zdarzyć, w piątek kontrolne usg więc coś się może wyjaśni.
Boziuuu, przez cały miesiąc nie zrobiłam tyłek prania co przez ostatnie kilka dni ! Nie nadążam z prasowaniem :(

Sama piekłaś?

OMG.. I jeszcze jesteś w ciąży???
Ano jestem :huh:
I pewno jeszcze długooo będę.

Dzisiaj założyłam te nowe siatki na oknach bo.się stare podarły. Kolano rozcięłam o.framuge okna :dry: będzie sinior jak nie wiem bo aż ta sznyta mi pulsuje.
Muszę też chłopcom wodę w basenie zmienić.
Prania dziś nie mam za to więc nie muszę dygać. Ale za to mamie działkę trzeba podlać bo jej nie ma w PL i ja doglądam domu i działki. No ale to na wieczór dopiero.

reklama
Ja nienawidze wręcz. Ogólnie nie lubię raczej słodyczy.
Ostatnio jak byliśmy odwiedzić chłopa babcię to mnie częstowała plackiem i ciastkami
Na co ja grzecznie, że nie jem słodyczy wcale bo mnie nie ciągnie.
Popatrzyła na mnie i orzekła "no to nie będzie dziewczynki jednak"
:rolleyes2::laugh2:

Hehehehehe. Usg w oczach?
Kurrrde a szafka z różowo-fioletowo-białą zawartością.
I.dwóch lekarzy chyba straci pracę :laugh2:

Do góry