reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U nas dzisiaj święto, trzecia rocznica ślubu :) z racji tego, że mąż jest lasuchem i wielbicielem przeslodkich deserów czeka na niego Pavlova (ja zresztą też nie pogardzie:D).
Ja muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do końca sierpnia, żeby było bezpiecznie. Chociaż różnie może się zdarzyć, w piątek kontrolne usg więc coś się może wyjaśni.
Boziuuu, przez cały miesiąc nie zrobiłam tyłek prania co przez ostatnie kilka dni ! Nie nadążam z prasowaniem :(
Mniam ja robię z mango i borowkami

Ja na 4 piętrze mieszkam i czuję, że to też nie pomoże [emoji23]Dużo szczęścia i miłości dla Was! [emoji259]

Ja przyszłam po badaniach krwi. Miałam iść odebrać w salonie paczkę z Esotiq, ale stwierdziłam, że najpierw idę do domu na śniadanko :)

Ja miałam dzisiaj sen, że się zaczął poród i to dużo wcześniej, nic nie było gotowe, P mnie zawiózł do szpitala, a ja miałam torbę spakowaną niekompletnie i nie miałam dokumentów [emoji23]

Ale masz spakowane ?

My jechaliśmy w listopadzie do Bytowa i jak zobaczyłam ten leżący las na kilometrach kwadratowych to było przerażajace ! Dopiero sobie uzmysłowiłam jak poważna to była burza- w życiu czegoś takiego nie widziałam :(
Dawno temu przez Pisz trąba przeszła tzn. przez lasy koło Piszu i normalnie po środku gęstego lasu taka ścieżka tunel wyrwanych i polamanych drzew..

U nas dzisiaj święto, trzecia rocznica ślubu :) z racji tego, że mąż jest lasuchem i wielbicielem przeslodkich deserów czeka na niego Pavlova (ja zresztą też nie pogardzie:D).
Ja muszę zacisnąć nogi i wytrzymać do końca sierpnia, żeby było bezpiecznie. Chociaż różnie może się zdarzyć, w piątek kontrolne usg więc coś się może wyjaśni.
Boziuuu, przez cały miesiąc nie zrobiłam tyłek prania co przez ostatnie kilka dni ! Nie nadążam z prasowaniem :(

Cudowna :):) jak ja kocham takie bezy [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry