reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No i to sporo,ale co mam zrobić?jak będę mogła to będę pracowała,mam pracę biurowa,8h siedzę przy kompie,ale mam tak zjeb.....kierowniczke ,że jestem zmuszona jej myszy nasłac:laugh2:

Jeżeli czujesz że nie dasz rady to idź na zwolnienie...ja tak miałam w pierwszej ciąży...I podczas pierwszej wizyty u gin powiedziałam jak sytuacja wygląda i dostałam bez żadnego ale zwolnienie...A byłam w 5tc...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za odpowiedź to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie i dla mnie i dla Maluszka a świat się raczej od tego nie skończy [emoji57]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w pierwszej ciąży musiałam robić do 3msc... Co drugi dzień po 12h i nie mogłam nic wcześniej powiedzieć bo umowa Mi się kończyła probna a do 3msc mogl mi nie przedłużyć a pp 3 już musiał

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Ja czasami jadąc do pracy płakałam... A po pracy jak kladlam się spać to z łóżka nie wychodziłam cały następny dzien

Ja czasami jadąc do pracy płakałam... A po pracy jak kladlam się spać to z łóżka nie wychodziłam cały następny dzien

My kobiety wiele możemy znieść ale czasem po prostu nie ma sensu aby w celu uszczesliwiania kogoś obcego robić sobie samemu krzywdę. Mądrze się na forum ale mam jednak pietra przed jutrzejszą rozmowa [emoji57] Boże w jakich czasach my żyjemy?!

My kobiety wiele możemy znieść ale czasem po prostu nie ma sensu aby w celu uszczesliwiania kogoś obcego robić sobie samemu krzywdę. Mądrze się na forum ale mam jednak pietra przed jutrzejszą rozmowa [emoji57] Boże w jakich czasach my żyjemy?!

Powiedzieć w pracy wcześniej czy dopiero przy l4

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Czasami człowiek nie ma wyboru...
Oczywiście mogłabym powiedzieć ale to by się wiązało z tym że za chwilę nie będę miała pracy bo umowy by mi nie przedłużyl i bez środków do życia. Więc coś za coś [emoji6] musiałam chodziłam...

reklama
Witam nowe mamy :)!

Oooo, taką pizzę bym zjadła nawet teraz. Uwielbiam! Mam wielką słabość niej i mam poczucie, że mogłabym ją jeść non stop :).

Chociaż teraz zupełnie nie mam apetytu i jem z rozsądku.

Jak Was praca męczy, to uważam, że świętym prawem każdej ciężarówki jest zwolnienie. Naprawdę. To jest nasz czas i mamy do niego prawo. Ja generalnie lepiej się psychicznie czuję pracując, chociaż pracę mam trudną, stresującą i jestem w niej narażona na różne infekcje, bo pracuję z ludźmi. W domu jednak mi jeszcze gorzej. Gnuśnieję i dziczeję. Mam nadzieję, że będzie ze mną i maluszkiem wszystko dobrze i będę mogła tak jak w pierwszej ciąży pracować do tego 7-8 miesiąca.

Mamy już to forum zamknięte, czy jeszcze nie?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry