D
Deleted member 178444
Gość
Ja mam ochotę systemu na złość urodzić w tę sobotę [emoji49]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia jesteś bardziej posunięta
Swoją drogą śniło mi się że się pierwsza rozpakowalas
Ja mam ochotę systemu na złość urodzić w tę sobotę [emoji49]
@GoJ żadnego rodzenia. Nie wbijać mi się w kolejkę!
Która mi da alibi jak chłopa ubije? Robi cwaniak wszystko, żeby jednak w sobotę się jednak napić w sobotę. Właśnie zadzwonił do mojej douli. No szlag by go trafił!
Ja mam w zachodnim i się nie daJa składałam przez mBank i nie musiałam mieć nic. Jak się ma konto w banku z którego się da złożyć to nie trzeba tego profilu zaufanego mieć.
Nie, sam kombinuje, już ja go znam [emoji14] nie zadzwoni do Bastka, bo wie, że ten będzie po mojej stronie. Ojjjj drogi panie, wkroczyłes na wojenna ścieżkę że zła osoba [emoji14]E to cwaniaczek ! A może to wpływ innych kumpli ?
W Alior też nie ale już w ING tak. Także tego... trochę to do d..y.Ja mam w zachodnim i się nie da