reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja mam juz skierowanie od mojego lekarza na cc i kade za tydzien 7.08 do szpitala, tam mi lelarz wyznaczy termin. Mam taka nadzieje. Ja bym chciala 39+0 a jak bedzie to zobaczymy.
My z mezem tez jestesmy juz 13 i pol roku razem od gimnazjum, a po slubie 8 lat.
Ja dzis sie u mamy relaksuje, mama robi pierogi z jagodami, bo sobie zazyczylam, a mlody w basenie :)
To jak będziesz znać już termin to napisz

U mnie wciąż jeszcze samopoczucie względnie znośne. Dzisiaj dla odmiany nic nie musiałam załatwiać w urzędach, ale za to rano zauważyłam, że trzeba jechać z psem do weterynarza, bo ranki koło oczu zamieniły się w paskudne ropiejące placki, już się przestraszyłam, że to jakiś wirus i że może zagrażać mi i dziecku. Chyba z 20 razy zdążyłam dzisiaj rano umyć ręce... na szczęście u weta okazało się, że to prawdopodobnie tylko rozdrapane ugryzienia jakiegoś owada, mam przemywać octeniseptem i smarować maścią z antybiotykiem. Psina zapiernicza teraz w kołnierzu i o wszystko się obija... Pewnie gdyby nie ten straszny upał to nic by się jej nie babrało :/

@dareczka1994 też mam dzisiaj szkołę rodzenia i też właśnie nie wiem jak ja tam wysiedzę w takim upale... Przecież non stop piję wodę a prawie w ogóle nie sikam! Obrzydlistwo, wszystko odparowuje...
Mamy dzisiaj zajęcia z inną położną, bo ta co zwykle prowadzi jest na urlopie i jedno dobre, że zajęcia będą na 17:00 a nie na 18:30...

Mega :D moje C przy tym to pikuś :)
No właśnie ja też mam wrażenie, że chyba jednak nie mam cycków xD

reklama
Do góry