reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ żadnego rodzenia. Nie wbijać mi się w kolejkę!

Która mi da alibi jak chłopa ubije? Robi cwaniak wszystko, żeby jednak w sobotę się jednak napić w sobotę. Właśnie zadzwonił do mojej douli. No szlag by go trafił!
Widać że aż potrzebuje aby się nachlac weź zachowaj już twarz i pozwól mu, tego dnia nic nie rób w sensie nie rób przygotowan i pewnie nie urodzisz

reklama
Kasia ale tobie termin się na sierpień wysunął mnie na 8.09 ew koniec sierpnia także posunięta jesteś bardziej.

Ania nigdzie się nie wybieram przed 12.08 a potem to mnie gońcie [emoji6] nie dam się... koniec umowy najmu i już.

Nikt mnie nie posuwał [emoji4] nie gadaj [emoji4] he he. Ja oddaje Ance ( edit napisało się żabka wcześniej ) pierwszeństwo. Potem mogę być ja i zaraz za mną Ty.

Widać że aż potrzebuje aby się nachlac weź zachowaj już twarz i pozwól mu, tego dnia nic nie rób w sensie nie rób przygotowan i pewnie nie urodzisz
Nie ma szans. Po takiej akcji tym bardziej. Jestem córką alkoholika i na pewno nie pozwolę, żeby kolejny mężczyzna w moim życiu chociaż raz postawił alkohol wyżej w hierarchii wartości niż mnie. Niezależnie od sytuacji. On dobrze o tym wie, wiec wie jak się ta wymiana zdań między nami może skończyć.

Nie ma szans. Po takiej akcji tym bardziej. Jestem córką alkoholika i na pewno nie pozwolę, żeby kolejny mężczyzna w moim życiu chociaż raz postawił alkohol wyżej w hierarchii wartości niż mnie. Niezależnie od sytuacji. On dobrze o tym wie, wiec wie jak się ta wymiana zdań między nami może skończyć.

Twarda babka !!!!

My po zdjęciu ortezy.. W końcu.. zrasta się, ale do szkoły narazie średnio.. także w tym tygodniu tkwimy w domu. Następny zobaczymy. Byliśmy uczcić to obiadem na mieście i lodami..
Nawet nie wiecie jak mi ułożyło.

Ania, ja bym mu dała się nachlać.. skoro taka na potrzebę to nie upilnujesz.. najwyżej pójdzie jak będziesz w szpitalu, czy oblewać syna.. ptzemysl to sobie.

Goj czyli wszystko ok. Super.

Ja też dziś padaka. Boli mnie bardzo pip.ka
Za 2 dni usg. Zobaczę jaka duża moja kruszynka.

Wiciowa.. no szacun jak ładnie spakowane j opisane.

Kasia nie zrozumiałam w czym jesteś tak posunięta. Bo chyba m nie ma? Skąd goj ma takie info?

Helenka A jakie te twoje melony mają "normalny " rozmiar?

Chyba się prześpię.. co do mnie nie podobne.. I kawa wypity..

My po zdjęciu ortezy.. W końcu.. zrasta się, ale do szkoły narazie średnio.. także w tym tygodniu tkwimy w domu. Następny zobaczymy. Byliśmy uczcić to obiadem na mieście i lodami..

Ania, ja bym mu dała się nachlać.. skoro taka na potrzebę to nie upilnujesz.. najwyżej pójdzie jak będziesz w szpitalu, czy oblewać syna.. ptzemysl to sobie.

Kasia nie zrozumiałam w czym jesteś tak posunięta. Bo chyba m nie ma? Skąd goj ma takie info?

He he chyba w sensie szyjkowo rozwarciowo wagowym czy coś :):):) ze bardziej od Goj czyli ona rodzi po mnie :)

reklama

Nie. Tu nie ma dyskusji i on powinien dobrze o tym wiedzieć. On nie ma 20, czy 30 lat. Już sobie w życiu popił i wystarczy. Są sytuacje w których nie powinien i to jest jedna z nich. Ja dla dobra dzieci nie pije alkoholu od 5 lat (oprócz jednej imprezy na początku grudnia zeszłego roku). On ma się powstrzymać przez miesiąc. Taki jest warunek tworzenia ze mną rodziny. Alkohol nigdy nie może być wyżej niż rodzina.

Do góry